Samsunspor, Konyaspor maçı için hazırlıklarını tamamlayıp karşılaşma için bu kente gitti.
Ligde 3. sırada bulunan Samsunspor, küme düşme sınırına yakın olan Konyaspor ile yarın saat 16.00’da deplasmanda karşılaşacak. Teknik Yönetici Thomas Reis idaresinde maçın hazırlıklarını tamamlayan kırmızı-beyazlılar, öğle saatlerinde işçi ile vedalaşarak hava yolu ile Konya’ya uçtu.
Müsabaka öncesi 22 maçta topladığı 43 puanla bu haftayı da 3. sırada tamamlamayı garantilemenin özgüveni ile Konya’ya giden Samsunspor’da hafif sakatlığı bulunan stoper Lubo Satka’nın durumunun maç saatinde belirli olacağı öğrenildi. Üst sıralardaki yerini sağlamlaştırmak için Konyaspor’dan puan ya da puanlar almak için yola çıkan Karadeniz temsilcisinin rakibi Konyaspor’un ise 22 maçta 24 puanı bulunuyor.
Yarın saat 16.00’da Konya Büyükşehir Stadyumu’nda oynanacak müsabakayı Yasin Kol, Furkan Eser ve Mehmet Tuğral hakem üçlüsü yönetecek. Samsunspor’un Konyaspor karşısına ise kalede Okan Kocuk, Zeki Yavru, Yunus Emre Çift (Satka), Rick van Drongelen, Soner Gönül, İlişkin Bennasser, Celil Yüksel, Emre Kılınç, Oliver Ntcham, Carlo Holse ve Marius Mouandilmadji birinci 11’i ile çıkması bekleniyor.


Samsunspor Konyaspor’a hazır
Veysel Bilen: “Kulübümüz istemediği sürece oyuncu satmamız söz konusu olamaz”
SAMSUN (İHA) – Samsunspor Başkanvekili Veysel Bilen, kadrolarını büyük ölçüde korumak istediklerini ve istemedikleri sürece oyuncu satmayacaklarını söyledi.
Kurban Bayramı’nın 3. gününde Samsunspor Kulübü, geleneksel bayramlaşma programında taraftarlarla bir araya geldi. Nuri Asan Tesisleri’nde düzenlenen bayramlaşma törenine çok sayıda taraftar katılırken, Samsunspor Yönetim Kurulu üyeleri tarafından taraftarlara çikolata ve meyve suyu ikram edildi.
“Kulübümüz istemediği sürece oyuncu satmamız söz konusu olamaz”
Samsunspor’un gelecek hedeflerinden bahseden Veysel Bilen, “Henüz geçen sezonun yorgunluğunu üzerimizden atmış değiliz. İnşallah bayramdan sonra hocamızın verdiği rapor doğrultusunda, başkanımızın liderliğinde, transfer komitemiz, futbol direktörümüz, teknik direktörümüz ve dış ilişkiler direktörümüzle beraber çalışmalar yoğun bir biçimde sürecek. Giden oyuncularımızın yerine yapılacak takviyeler ve kadromuzu güçlendirmek adına takviyeler yapılacak. Hedeflerimizi yakalayabilmek adına mutlaka 6-7 tane, öyle zannediyorum ki kadromuza katılan oyuncu olacak. Mevcut kadromuzu büyük bir aksilik olmazsa muhafaza etmek istiyoruz. Ama unutulmamalıdır ki her dönem bizim oyuncularımıza da dışarıdan talipliler olacaktır. Değerini bulan oyuncu mutlaka satılır. Onun yerine yeni oyuncu da alınabilir. Ama şu bilinmelidir ki kulübümüzün istemediği, başkanımızın istemediği sürece Samsunspor’dan herhangi bir oyuncuyu satmamız söz konusu olamaz” dedi.
Yaklaşık 2 saat süren bayramlaşma programı, toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

