Samsunspor, Trendyol Harika Lig’in 3. haftasında deplasmanda oynayacağı Kayserispor maçı için yola çıktı.
Trendyol Muhteşem Lig’in 3. haftasında Samsunspor yarın saat 19.15’te Kayserispor’a konuk olacak. Kırmızı-beyazlı kafile, su sabah 09.00 sıralarında kulübe ilişkin otobüsle Nuri Asan Tesisleri’nden hareket etti.
Teknik Yönetici Hüseyin Eroğlu, Kayserispor maçıyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Kayseri deplasmanına gidiyoruz. Muhteşem Lig’in her rakibi güç. Biz de buna nazaran en âlâ biçimde hazırlandık. Her maç olduğu üzere bu maçta da gayemiz doğal ki kazanmaktır. Kazanmıyorsan 1 puan da çok değerli” dedi.
Kayserispor – Samsunspor maçını hakem Bahattin Şimşek yönetecek. Şimşek’in yardımcılıklarını Selahattin Altay ve Cem Özbay yönetecek. Maçın dördüncü hakemi ise Mert Güzenge olacak.


Samsunspor, Kayseri’ye gitti
Saatlerce peşinden koştular: Kurbanlık dana ilçeyi birbirine kattı
Kastamonu’nun İnebolu ilçesinde kurban pazarından kaçan dana, saatler süren kovalamacanın ardından veteriner hekimin sakinleştirici iğnesiyle yakalandı.
İnebolu ilçesi İkiçay mevkiinde kurulan kurban pazarında bulunan bir dana, sahibinin elinden kaçarak pazardan uzaklaştı. Şehit Rahmi Yılmazer Caddesi üzerinden ilçe merkezine doğru koşan kurbanlık dana, sürücülere ve vatandaşlara zor anlar yaşattı. Cadde üzerinde kendisini yakalamaya çalışan vatandaşlara da saldıran dana, ilçede hareketliliğe neden oldu. Otobüs Terminali’ne kadar kaçan hayvan, burada ekipler tarafından kontrol altına alınmaya çalışıldı. Kurbanlık dana, veteriner hekimin yaptığı sakinleştirici iğnenin ardından etkisiz hale getirildi. Ekiplerin ve vatandaşların yardımıyla yeniden kurban pazarına getirilen dana, sahibine teslim edildi.

