Reklam
Reklam
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
28 Ağustos, 2023 00:00 tarihinde yayınlandı
0

Samsunspor, Kayseri’ye gitti

Samsunspor, Trendyol Harika Lig’in 3. haftasında deplasmanda oynayacağı Kayserispor maçı için yola çıktı.

Trendyol Muhteşem Lig’in 3. haftasında Samsunspor yarın saat 19.15’te Kayserispor’a konuk olacak. Kırmızı-beyazlı kafile, su sabah 09.00 sıralarında kulübe ilişkin otobüsle Nuri Asan Tesisleri’nden hareket etti.

Teknik Yönetici Hüseyin Eroğlu, Kayserispor maçıyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Kayseri deplasmanına gidiyoruz. Muhteşem Lig’in her rakibi güç. Biz de buna nazaran en âlâ biçimde hazırlandık. Her maç olduğu üzere bu maçta da gayemiz doğal ki kazanmaktır. Kazanmıyorsan 1 puan da çok değerli” dedi.

Kayserispor – Samsunspor maçını hakem Bahattin Şimşek yönetecek. Şimşek’in yardımcılıklarını Selahattin Altay ve Cem Özbay yönetecek. Maçın dördüncü hakemi ise Mert Güzenge olacak.

Bizi sosyal medyadan takip edin
thorsten fink boyle bir kulubun parcasi oldugum icin cok mutluyum JFEIRTT4
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
17 Mayıs, 2026 00:15 tarihinde yayınlandı
0
0

Thorsten Fink: “Böyle bir kulübün parçası olduğum için çok mutluyum”

SAMSUN (İHA) – Samsunspor Teknik Direktörü Thorsten Fink, Göztepe maçının ardından, sezonu güzel bir galibiyetle bitirdiklerini ve bu kulübün bir parçası olduğu için mutlu olduğunu söyledi.

Trendyol Süper Lig’in son haftasında Samsunspor, sahasında Göztepe’yi 3-0 mağlup etti. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında Samsunspor Teknik Direktörü Thorsten Fink, mücadeleyi değerlendirdi. Kazandıkları için mutlu olduklarını dile getiren Fink, “Bugün çok şey oldu. Sezonu tamamladık. Harika bir sonuç ve çok iyi performansla sezonu tamamladık. Topa sahip olmada ve geçiş oyununda ekili olduğumuzu gösterdik. Herhangi bir iddiamız olmadan oynadık. Gol yemeden maçı tamamlamak da sevindirici. Sezonu artı averajla bitirdik. Takımın sezon genelindeki performansı, iyi başladı, sonrasında düşüşe geçti ve şimdi de harika bir takıma sahip olduğumuzu gösteriyoruz. Bizden ayrılacak hoca ve oyuncular var. Bazı oyuncular ayrılacak, bazıları ayrılmak isteyecek. Transfer dönemi geliyor, oyuncularımıza teklifler gelecek. Ayrılacak oyuncularımıza ve teknik ekibimize şükranlarımızı sunuyorum. İyi bir takım olduğumuzu gösterdik. Böyle bir kulübün parçası olduğum için çok mutluyum. Ayrılıklar sonrası hangi oyuncuları alacağımıza karar vereceğiz. Gelecek oyuncularla alakalı çalışmalarımızı yapacağız” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin