Samsunspor, Kayseri’ye gitti - Karabük Haber Postası
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
28 Ağustos, 2023 00:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Samsunspor, Kayseri’ye gitti

Samsunspor, Trendyol Harika Lig’in 3. haftasında deplasmanda oynayacağı Kayserispor maçı için yola çıktı.

Trendyol Muhteşem Lig’in 3. haftasında Samsunspor yarın saat 19.15’te Kayserispor’a konuk olacak. Kırmızı-beyazlı kafile, su sabah 09.00 sıralarında kulübe ilişkin otobüsle Nuri Asan Tesisleri’nden hareket etti.

Teknik Yönetici Hüseyin Eroğlu, Kayserispor maçıyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Kayseri deplasmanına gidiyoruz. Muhteşem Lig’in her rakibi güç. Biz de buna nazaran en âlâ biçimde hazırlandık. Her maç olduğu üzere bu maçta da gayemiz doğal ki kazanmaktır. Kazanmıyorsan 1 puan da çok değerli” dedi.

Kayserispor – Samsunspor maçını hakem Bahattin Şimşek yönetecek. Şimşek’in yardımcılıklarını Selahattin Altay ve Cem Özbay yönetecek. Maçın dördüncü hakemi ise Mert Güzenge olacak.

Bizi sosyal medyadan takip edin
baruden patent basarisi finans alaninda turkiye ucunculugu HaG9B4Eb
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
24 Nisan, 2026 08:45 tarihinde yayınlandı
0
0

BARÜ’den patent başarısı: “Finans” alanında Türkiye üçüncülüğü

Bartın Üniversitesi (BARÜ) 2025 yılı patent performansının değerlendirildiği sıralamada en iyiler arasına girerek “Finans” alanında Türkiye’de ilk 3’te yer almayı başardı.

Türkiye’nin yenilikçilik ve Ar-Ge performansını geliştirmek hedefiyle Patent Effect tarafından hazırlanan “Türkiye’nin Patent Raporu 2025” listesi yayımlandı. Bartın Üniversitesi (BARÜ) açıklanan listede “Patent Şampiyonu Üniversiteler” kategorisinde yer alarak önemli bir başarıya imza attı. Farklı kategorilerde değerlendirmelerin yapıldığı raporda BARÜ, “Finans” alanındaki patent başvurularıyla Türkiye’nin en iyileri arasına girdi.

Raporda, farklı alanlarda en çok patent başvurusu yapan ilk 10 üniversite açıklandı. BARÜ, 2025 yılında finans alanında gerçekleştirdiği patent başvuru sayısıyla devlet ve vakıf üniversiteleri arasında 3’üncü sırada yer aldı. BARÜ üçüncülüğü İstanbul Teknik Üniversitesi, Bahçeşehir Üniversitesi, İstanbul Medipol Üniversitesi ve İzmir Ekonomi Üniversitesi ile paylaştı.

Bilimsel çalışmaların katma değere dönüşmesinin önemini vurgulayan BARÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Akkaya, “Bartın Üniversitesi olarak bilgiyi değere dönüştürme hedefiyle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Patent başvurularında elde ettiğimiz başarıyı da daha ileri taşımak adına nitelikli projeler üretmeye ve bu projeleri patent süreçleriyle buluşturmaya devam edeceğiz. Bu doğrultuda araştırma-geliştirme ekosistemimize katkı sunan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin