Samsunspor, Kayseri’ye gitti - Karabük Haber Postası
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
28 Ağustos, 2023 00:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Samsunspor, Kayseri’ye gitti

Samsunspor, Trendyol Harika Lig’in 3. haftasında deplasmanda oynayacağı Kayserispor maçı için yola çıktı.

Trendyol Muhteşem Lig’in 3. haftasında Samsunspor yarın saat 19.15’te Kayserispor’a konuk olacak. Kırmızı-beyazlı kafile, su sabah 09.00 sıralarında kulübe ilişkin otobüsle Nuri Asan Tesisleri’nden hareket etti.

Teknik Yönetici Hüseyin Eroğlu, Kayserispor maçıyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Kayseri deplasmanına gidiyoruz. Muhteşem Lig’in her rakibi güç. Biz de buna nazaran en âlâ biçimde hazırlandık. Her maç olduğu üzere bu maçta da gayemiz doğal ki kazanmaktır. Kazanmıyorsan 1 puan da çok değerli” dedi.

Kayserispor – Samsunspor maçını hakem Bahattin Şimşek yönetecek. Şimşek’in yardımcılıklarını Selahattin Altay ve Cem Özbay yönetecek. Maçın dördüncü hakemi ise Mert Güzenge olacak.

Bizi sosyal medyadan takip edin
bolu belediyesinde yurutulen sorusturmada gozaltina alinan 3 kisi serbest birakildi Euubdb2e
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
06 Nisan, 2026 04:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Bolu Belediyesi’nde yürütülen soruşturmada gözaltına alınan 3 kişi serbest bırakıldı

Bolu Belediyesi’ne yönelik yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan 3 kişi çıkarıldığı nöbetçi hakimlikçe tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Geçtiğimiz ay yürütülen ’icbar suretiyle irtikap’ soruşturması kapsamında Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ve Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman Can tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. Dün sabahın ilk ışıklarıyla birlikte jandarma ekipleri tarafından belediye binasına geniş çaplı başlatılan arama çalışmaları devam ediyor. Jandarma, kurumdaki tüm bilgisayarları ve dijital materyalleri inceleme altına alırken 3 kişi gözaltına alındı.

Olaya ilişkin CHP’li meclis üyesi Cihan Tutal, Mali İşler Müdürü Naim Ayhan ve BOLSEV Vakfı Üyesi Ali Sarıyıldız gözaltına alındı. Soruşturmaya ilişkin daha önce de Naim Ayhan ve Ali Sarıyıldız gözaltına alınmış ve ifadeleri sonrası serbest bırakılmıştı. Jandarma ekipleri belediye binasında yaklaşık 5 saat süren çalışmalarını tamamladı. Ekipler tarafından önemli evrak ve bilgisayarlar torbalarla Bolu Cumhuriyet Başsavcılığı’na götürüldü.

3 isim de serbest bırakıldı

il Jandarma Komutanlığı’nda gözaltı işlemleri tamamlanan CHP’li meclis üyesi Cihan Tutal, Mali İşler Müdürü Naim Ayhan ve BOLSEV Vakfı Üyesi Ali Sarıyıldız öğle saatlerinde Bolu Adliyesi’ne sevk edildi. Savcılıkta ifade işlemlerinin ardından nöbetçi mahkemeye sevk edilen 3 kişi, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin