Samsunspor- İstanbulspor maçı yağış nedeniyle 12. dakikada ertelendi - Karabük Haber Postası
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
05 Eylül, 2023 12:12 tarihinde yayınlandı
0
0

Samsunspor- İstanbulspor maçı yağış nedeniyle 12. dakikada ertelendi

Trendyol Muhteşem Lig’in 4. haftasında Samsunspor ile İstanbulspor müsabakası ağır yağış hasebiyle 12. dakikada ertelendi. Gayret TFF tarafından belirlenen bir tarihte daha sonra oynanacak.

Samsunspor ile İstanbulspor, ligin 4. haftasında Samsun 19 Mayıs Stadyumu’nda karşı karşıya geldi. Gayretin hakemi Burak Şeker, maçın 12. dakikasında topun yerde sekmediğini ve ilerlemediğini fark edince maçı durdurdu.

Eline topu alan hakem Şeker, birkaç farklı noktada topun sekip sekmediğini denedi. Hakem ve futbolcular sahanın temizlenmesi için kısa süreliğini soyunma odasına gittiler. Yağmur tesirini azaltmayınca tekrar yardımcılarıyla birlikte alana giren hakem Burak Şeker, birkaç denemeden sonra da top sekmeyince her 2 grubun kaptanları ve teknik yöneticilerini yanına çağırarak müsabakanın ertelendiğini bildirdi.

Stattan yapılan anonsta maçın Türkiye Futbol Federasyonu’nun belirleyeceği öbür bir tarihte oynanacağı açıklandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
boluda iki genci silahla yaralayan 3 supheli tutuklandi rxg6yCqN
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
02 Mayıs, 2026 20:37 tarihinde yayınlandı
0
0

Bolu’da iki genci silahla yaralayan 3 şüpheli tutuklandı

Bolu’da konuşmak için çağırdıkları sokakta iki genci silahla vurarak yaralayan 3 şüpheli, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Olay, Çıkınlar Mahallesi 20. Cadde üzerinde meydana gelmişti. F.K. (22) ve Ç.G. (27), konuşmak için çağrıldıkları caddede araçtan inen E.C.’nin silahlı saldırısına uğrayarak ayaklarından yaralanmıştı. Olayın ardından araçla kaçan E.C. ve yanında bulunan B.K. ile O.S., Bolu İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin uzun süren takibi ve kovalamacası sonucu gece saatlerinde kıskıvrak yakalanarak gözaltına alınmıştı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından E.C., B.K. ve O.S., güvenlik önlemleri altında Bolu Adliyesi’ne sevk edildi. Savcılık ifadelerinin ardından tutuklama talebiyle nöbetçi sulh ceza hakimliğine çıkarılan 3 şüpheli, tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

Aileleri basın mensuplarını engellemeye çalışmıştı

Öte yandan, şüphelilerin adliyeye getirilişi sırasında bina önünde bekleyen aileleri ve yakınları, görevini yapan basın mensuplarına zorluk çıkarmıştı. Görüntü alınmasını engellemek isteyen aile yakınları gazetecilere, “Allah belanızı versin, biz çekilmesini istemiyoruz. Daha 18 yaşında” diyerek tepki göstermiş, şüphelilere ise “Çıkışın daha dik olacak, arkandayız oğlum” diyerek seslenmişti.

Bizi sosyal medyadan takip edin