Trendyol Muhteşem Lig’in 4. haftasında Samsunspor ile İstanbulspor müsabakası ağır yağış hasebiyle 12. dakikada ertelendi. Gayret TFF tarafından belirlenen bir tarihte daha sonra oynanacak.
Samsunspor ile İstanbulspor, ligin 4. haftasında Samsun 19 Mayıs Stadyumu’nda karşı karşıya geldi. Gayretin hakemi Burak Şeker, maçın 12. dakikasında topun yerde sekmediğini ve ilerlemediğini fark edince maçı durdurdu.
Eline topu alan hakem Şeker, birkaç farklı noktada topun sekip sekmediğini denedi. Hakem ve futbolcular sahanın temizlenmesi için kısa süreliğini soyunma odasına gittiler. Yağmur tesirini azaltmayınca tekrar yardımcılarıyla birlikte alana giren hakem Burak Şeker, birkaç denemeden sonra da top sekmeyince her 2 grubun kaptanları ve teknik yöneticilerini yanına çağırarak müsabakanın ertelendiğini bildirdi.
Stattan yapılan anonsta maçın Türkiye Futbol Federasyonu’nun belirleyeceği öbür bir tarihte oynanacağı açıklandı.
Samsunspor- İstanbulspor maçı yağış nedeniyle 12. dakikada ertelendi
Tokat-Sivas kara yolu yaşanan taşkın nedeniyle kısa süreli trafiğe kapandı
Tokat’ta etkili olan sağanak sonrası birçok akarsuyun taşması sonucu trafikte aksamalar yaşandı. Tokat-Sivas kara yolu da yaşanan taşkın nedeniyle kısa süreli trafiğe kapandı.
Tokat’ta sabah saatlerinden bu yana aralıklarla süren yağmur, akşam saatlerinde şiddetini artırdı. Kent genelinde etkili olan yağışla birlikte birçok akarsuda taşkın yaşandı. Akarsuyun taşması ile sürüklenen taşlar Tokat-Sivas kara yolu Geyras mevkiini trafiğe kapattı. Vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye polis ve Karayolları ekipleri sevk edildi. Polis ekiplerinin güvenliği sağladığı yolda kaya ve taş parçaları, Karayolları Bölge Müdürlüğü personellerince temizlendi. Temizleme çalışmalarının tamamlandığı yol, tekrar trafiğe açıldı.
Yetkililer, yağışın etkisini sürdürdüğü kentte sürücülere dikkatli olmaları yönünde uyarılarda bulundu.

