Samsunspor- İstanbulspor maçı yağış nedeniyle 12. dakikada ertelendi - Karabük Haber Postası
Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
05 Eylül, 2023 12:12 tarihinde yayınlandı
0
0

Samsunspor- İstanbulspor maçı yağış nedeniyle 12. dakikada ertelendi

Trendyol Muhteşem Lig’in 4. haftasında Samsunspor ile İstanbulspor müsabakası ağır yağış hasebiyle 12. dakikada ertelendi. Gayret TFF tarafından belirlenen bir tarihte daha sonra oynanacak.

Samsunspor ile İstanbulspor, ligin 4. haftasında Samsun 19 Mayıs Stadyumu’nda karşı karşıya geldi. Gayretin hakemi Burak Şeker, maçın 12. dakikasında topun yerde sekmediğini ve ilerlemediğini fark edince maçı durdurdu.

Eline topu alan hakem Şeker, birkaç farklı noktada topun sekip sekmediğini denedi. Hakem ve futbolcular sahanın temizlenmesi için kısa süreliğini soyunma odasına gittiler. Yağmur tesirini azaltmayınca tekrar yardımcılarıyla birlikte alana giren hakem Burak Şeker, birkaç denemeden sonra da top sekmeyince her 2 grubun kaptanları ve teknik yöneticilerini yanına çağırarak müsabakanın ertelendiğini bildirdi.

Stattan yapılan anonsta maçın Türkiye Futbol Federasyonu’nun belirleyeceği öbür bir tarihte oynanacağı açıklandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
yesil kampus festivali ogrenciler hem eglendi hem bilinclendi 6fMqMKrs
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
29 Nisan, 2026 20:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Yeşil Kampüs Festivali: Öğrenciler hem eğlendi hem bilinçlendi

Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi’nde (OMÜ) düzenlenen “Yeşil Kampüs Festivali”, çevreye duyarlı yaşam kültürünü yaygınlaştırmayı amaçlayan etkinlikleriyle dikkat çekti.

OMÜ ev sahipliğinde Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ve Türkiye Çevre Ajansı destekleriyle düzenlenen “Yeşil Kampüs Festivali”, yoğun katılımla gerçekleştirildi. Çevre bilincini artırmak ve gençleri sürdürülebilir bir gelecek için harekete geçirmek amacıyla düzenlenen etkinlikte eğlenceli etkinliklere sahne oldu.

Gerçekleştirilen festivalde, gün boyunca çeşitli etkinlikler düzenlendi. Katılımcılar; farkındalık eğitimleri, atölye çalışmaları, yarışmalar ve canlı performanslarla çevre dostu uygulamalar hakkında bilgi edinme fırsatı buldu. Etkinlik alanında kurulan stantlarda geri dönüşüm, sıfır atık ve yenilenebilir enerji konularında bilgilendirmeler yapıldı. Düzenlenen bilgi yarışmasıyla öğrencilere çeşitli hediyeler verildi. 24 soruluk bilgi yarışmasında birinci öğrenci Hakan Ortahisar oldu.

Yetkililer, gençlerin çevre konusundaki duyarlılığının artırılmasının önemine dikkat çekerek bu tür etkinliklerin yaygınlaştırılacağını ifade etti. Etkinlik boyunca sahne alan performanslar katılımcılara keyifli anlar yaşattı.

OMÜ ÇEVSAM Müdürü ve Çevre Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Nurdan Gamze Turan, “Çevre tırı üniversitemize geldi. Üniversitemiz sürdürebilir ve yeşil kampüs olma yolunda çeşitli faaliyetler yürütüyor. Bu çevre tırı projesi ise öğrencilerimize farkındalık kazandırmak açısında oldukça değerli bir faaliyettir” dedi.

Programda cam sanatçısı İbrahim Özçelik ve ressam Orçun Keskin tarafından yapılan eserler öğrencilere hediye edildi. Yeşil Kampüs Festivali, günün sonunda yapılan toplu hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin