blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
26 Temmuz, 2025 04:30 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Samsunspor, Hollanda kampını galibiyetsiz kapattı

Yeni dönem hazırlıklarını Hollanda’da sürdüren Samsunspor, 3. hazırlık maçında Almere City FC’ye 2-1 mağlup oldu. Kırmızı-beyazlılar böylelikle oynadığı 3 hazırlık maçında 2 yenilgi, 1 beraberlik aldı.
Samsunspor, yeni dönem hazırlıkları kapsamında Hollanda temsilcisi Almere City FC ile karşı karşıya geldi. Sportpark Driel Tesisleri’nde oynanan uğraşa Samsunspor, Efe Berat Törüz, Zeki Yavru, Soner Gönül, Yunus Emre Çift, Rick van Drongelen, Soner Aydoğdu, Antoine Makoumbou, Polat Yaldır, Olivier Ntcham, Anthony Musaba, Landry Dimata 11’i ile başladı. Almere City FC, 38 dakikada Jamie Jacobs ve 44. dakikada Julian Rijkhoff’un attığı gollerle birinci yarıyı 2-0 önde tamamladı. Karadeniz grubunda 76. dakikada Bedirhan Çetin farkı 1’e indiren golü kaydetti. Geri kalan müddette ise diğer gol olmadı.
Samsunspor, bu müsabakayla birlikte Hollanda’da kampını galibiyetsiz kapatmış oldu. Birinci hazırlık maçında Belçika temsilcisi Westerlo’ya 3-1 kaybeden kırmızı-beyazlılar, ikinci müsabakada Hollanda temsilcisi Telstar ile 2-2 berabere kalmıştı.
Bugün Hollanda’daki kampı sona erecek Samsunspor, yeni dönem ve Avrupa Ligi eleme maçlarına Samsun’da hazırlanmaya devam edecek.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Haber Merkezi tarafından
29 Kasım, 2025 14:32 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Milletvekilleri, Ergenekon Mahallesi’ndeki çalışmaları inceledi

AK Parti Karabük Milletvekilleri Cem Şahin ve Ali Keskinkılıç ile AK Parti İl Başkanı Ferhat Salt, Ergenekon Mahallesi’nde Karabük Belediyesi tarafından yürütülen çalışmaları yerinde inceledi.

Teşkilat mensuplarının da eşlik ettiği heyet, mahalleye gelerek Atatürk Bulvarı’nı Şirinevler, Adatepe, Yeşil ve Yenişehir mahallelerine bağlayan Safir Sokak üzerindeki çalışmaları inceledi.

2 bin metrelik yeni bulvar düzenlemesi, dere ıslahı ve çevresel iyileştirmeler, asfalt serimi, kaldırım ve yaya yolu yenilemeleri, peyzaj uygulamaları ve modern aydınlatma sistemlerinin yapıldığı alanı gezen heyete Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya detaylı bilgi aktardı.

Çetinkaya, çalışmaların büyük bir bölümünün tamamlandığını ve güzergâhın tek yönlü trafiğe açıldığını, bu çalışmaların sadece Ergenekon’a değil çevresindeki yerleşim yerlerine de uzun yıllar hizmet vereceğini ifade etti.

İncelemenin sonunda bir açıklama yapan Milletvekili Cem Şahin, “Karabük’ün altyapısını güçlendiren bu kapsamlı çalışma, şehrimizin geleceği açısından son derece kıymetlidir. Hemşehrilerimizin daha güvenli ve modern bir yaşam alanına kavuşması için belediyemizle birlikte sahada olmaya devam edeceğiz.” dedi.

Milletvekili Ali Keskinkılıç da açıklamasında şunları ifade etti:

“Ergenekon ve çevre mahallelerde yürütülen altyapı yatırımları, uzun yıllardır biriken sorunları çözmeye yönelik güçlü bir adımdır. Çalışmalar tamamlandığında bölgenin çehresi tamamen değişecek, vatandaşlarımız çok daha sağlıklı bir altyapıya kavuşacaktır.”

AK Parti İl Başkanı Ferhat Salt ise, “Belediyemizin Karabük genelinde hayata geçirdiği altyapı ve üstyapı projelerini yakından takip ediyoruz. Bu çalışmalar, şehrimizin kalkınma vizyonuna önemli katkılar sunuyor. Emeği geçen tüm ekiplerimize teşekkür ediyorum.” sözlerine yer verdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin