SAMSUN (İHA) – Samsunspor, 2007 doğumlu defans oyuncusu Efe Halil Şimşek’i altyapıya transfer etti.
Samsunspor, Sivasspor’un altyapısından gelecek vadeden Efe Halil Şimşek’i akademi takımına kattı. Geleceğin yıldız adayları ortasında gösterilen yatırım, futbol etrafları tarafından da takdir topladı.
16 yaşındaki Efe Halil Şimşek, 1.85 uzunluğuyla ve sol stoper konumunda vazife yapmasıyla dikkat çekiyor. Sol ayağını hayli tesirli bir biçimde kullanan genç oyuncu, hava toplarındaki hakimiyeti ile de öne çıkıyor. Bu özellikleriyle hem defansif hem de atak manasında kadroya katkı sağlayabilecek bir yeteneğe sahip olan Şimşek’i Samsunspor haricinde öteki Muhteşem Lig kulüpleri de takımına katmak istiyordu.
Efe Halil Şimşek, altyapı kademelerindeki performansıyla da göz doldurdu. Ulusal kadronun çeşitli yaş kümelerinde uzunluk gösteren 16 yaşındaki oyuncu, bu maçlarda geleceğin yıldızları ortasında yer alabileceğinin sinyallerini verdi. Altyapıdaki antrenörleri de Şimşek’in yeteneklerine ve gelişim potansiyeline dikkat çekti.
Karadeniz temsilcisi, genç yetenek avındaki bu adımıyla kadronun gelecekteki rekabet gücünü de arttırmayı hedefliyor.


Samsunspor, genç futbolcu Efe Halil Şimşek’i transfer etti
Giresun’daki kazada hayatlarını kaybeden Yıldız ailesi yarın son yolculuğuna uğurlanacak
Giresun’da dün gece Karadeniz Sahil Yolu liman mevkiinde arkadan gelen demir yüklü tırın kırmızı ışıkta beklerken otomobillerine arkadan çarpması sonrasında hayatlarını kaybeden 3 kardeş ile anne ve babaları yarın Trabzon’un Arsin ilçesinde son yolculuklarına uğurlanacak.
Dün gece saat 01.45 sıralarında Ordu istikametinden Trabzon istikametine gitmekte olan M.U. yönetimindeki 55 K 4065 plakalı demir yüklü tır, Karadeniz Sahil Yolu’nun Giresun Limanı mevkiindeki ışıklarda bekleyen ve ailesi ile İstanbul’dan memleketi Trabzon’a gitmekte olan Ali Yıldız (45) idaresindeki 34 PM 61 plakalı otomobile arkadan çarptı.
Çarpmanın etkisi ile savrulan araç önünde duran Ferhat Yıldız (45) yönetimindeki 34 PN 09 plakalı otomobile çarptı. Bu araç da çarpmanın etkisiyle ileri fırlayarak önünde kırmızı ışıkta beklemekte olan Köksal Yusuf Halil (31) idaresindeki otomobil yüklü tıra çarptı.
4 aracın karıştığı zincirleme kazada Ali Yıldız ile aynı araçta bulunan eşi Melek Yıldız (40), ikiz çocukları Hamza Yıldız (7) ve Hasan Yıldız (7) ile Sadem Yağmur Yıldız (15) hayatını kaybetti, büyük kızları Rana Meltem Yıldız (20) ise ağır yaralandı.
Kazaya neden olan tır sürücüsü M.U. (59) da kazada ağır yaralanırken, Ferhat Yıldız, Fatma Yıldız, Rana Yıldız, Sümeyye Yıldız (9) ve Eymen Yıldız (16) Giresun’daki hastanelerde tedavi altına alındı.
Kazada hayatını kaybeden Yıldız ailesinin 5 ferdi yarın Trabzon’un Arsin ilçesi Konak mahallesinde öğle namazı sonrasında aynı yerdeki aile kabristanlığında toğrağa verileceği öğrenildi.

