SAMSUN (İHA) – Samsunspor, 2007 doğumlu defans oyuncusu Efe Halil Şimşek’i altyapıya transfer etti.
Samsunspor, Sivasspor’un altyapısından gelecek vadeden Efe Halil Şimşek’i akademi takımına kattı. Geleceğin yıldız adayları ortasında gösterilen yatırım, futbol etrafları tarafından da takdir topladı.
16 yaşındaki Efe Halil Şimşek, 1.85 uzunluğuyla ve sol stoper konumunda vazife yapmasıyla dikkat çekiyor. Sol ayağını hayli tesirli bir biçimde kullanan genç oyuncu, hava toplarındaki hakimiyeti ile de öne çıkıyor. Bu özellikleriyle hem defansif hem de atak manasında kadroya katkı sağlayabilecek bir yeteneğe sahip olan Şimşek’i Samsunspor haricinde öteki Muhteşem Lig kulüpleri de takımına katmak istiyordu.
Efe Halil Şimşek, altyapı kademelerindeki performansıyla da göz doldurdu. Ulusal kadronun çeşitli yaş kümelerinde uzunluk gösteren 16 yaşındaki oyuncu, bu maçlarda geleceğin yıldızları ortasında yer alabileceğinin sinyallerini verdi. Altyapıdaki antrenörleri de Şimşek’in yeteneklerine ve gelişim potansiyeline dikkat çekti.
Karadeniz temsilcisi, genç yetenek avındaki bu adımıyla kadronun gelecekteki rekabet gücünü de arttırmayı hedefliyor.


Samsunspor, genç futbolcu Efe Halil Şimşek’i transfer etti
Gençlik Haftası Şiir Akşamı düzenlendi
15-21 Mayıs Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında Karabük Gençlik Merkezi tarafından “Gençlik Haftası Şiir Akşamı” programı düzenlendi. Stadyum Genç Ofis’te gerçekleştirilen anlamlı etkinlikte tarih, şiir ve müzik aynı sahnede buluştu.
Programa Karabük Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven, Gençlik Hizmetleri Müdürü Hüseyin Bilicioğlu ve Karabük Gençlik Merkezi Müdürü Fatih Yalı katıldı. Gençlerin yoğun ilgi gösterdiği gecede şiir dinletileri, müzik performansları ve tarihi hikaye anlatımları sanatseverlerle buluştu.
Etkinlikte bir konuşma yapan İl Müdürü Coşkun Güven, gençlerin kültürel ve sanatsal faaliyetlerde aktif rol almasının önemine vurgu yaparak, “Gençlik Haftası’nın ruhuna uygun, anlamlı bir program gerçekleştirdik” dedi.
Programın hazırlanmasında Gençlik Liderleri Melek Ören Bayındırlı ve Funda Erdoğdu görev aldı. Şiir ve müzik eşliğinde keyifli bir akşam geçiren katılımcılar, etkinlikten büyük memnuniyet duyduklarını ifade etti.

