Reklam
Reklam
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
02 Eylül, 2023 08:48 tarihinde yayınlandı
0

Samsunspor, genç futbolcu Efe Halil Şimşek’i transfer etti

SAMSUN (İHA) – Samsunspor, 2007 doğumlu defans oyuncusu Efe Halil Şimşek’i altyapıya transfer etti.

Samsunspor, Sivasspor’un altyapısından gelecek vadeden Efe Halil Şimşek’i akademi takımına kattı. Geleceğin yıldız adayları ortasında gösterilen yatırım, futbol etrafları tarafından da takdir topladı.

16 yaşındaki Efe Halil Şimşek, 1.85 uzunluğuyla ve sol stoper konumunda vazife yapmasıyla dikkat çekiyor. Sol ayağını hayli tesirli bir biçimde kullanan genç oyuncu, hava toplarındaki hakimiyeti ile de öne çıkıyor. Bu özellikleriyle hem defansif hem de atak manasında kadroya katkı sağlayabilecek bir yeteneğe sahip olan Şimşek’i Samsunspor haricinde öteki Muhteşem Lig kulüpleri de takımına katmak istiyordu.

Efe Halil Şimşek, altyapı kademelerindeki performansıyla da göz doldurdu. Ulusal kadronun çeşitli yaş kümelerinde uzunluk gösteren 16 yaşındaki oyuncu, bu maçlarda geleceğin yıldızları ortasında yer alabileceğinin sinyallerini verdi. Altyapıdaki antrenörleri de Şimşek’in yeteneklerine ve gelişim potansiyeline dikkat çekti.

Karadeniz temsilcisi, genç yetenek avındaki bu adımıyla kadronun gelecekteki rekabet gücünü de arttırmayı hedefliyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin
gece boyu arandi gun agarinca botlarla arama calismalari yeniden basladi Pc1LhJ5N
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
08 Haziran, 2026 08:00 tarihinde yayınlandı
0 0

Gece boyu arandı, gün ağarınca botlarla arama çalışmaları yeniden başladı

Karabük’te Filyos Çayı’na düşerek akıntıya kapılan Örgütlerden Sorumlu CHP Karabük İl Başkan Yardımcısı Mustafa Erten’i bulmak için başlatılan arama çalışmaları gece boyunca devam etti. Günün ilk ışıklarıyla birlikte ekipler botlarla çay üzerinde yeniden arama çalışması başlattı.

Olay, Karabük-Zonguldak karayolunun Yeşilköy mevkisinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Yenice ilçesinden Karabük istikametine seyir halinde olan ve içerisinde CHP Karabük İl Başkan Yardımcısı Mustafa Erten’in (72) de bulunduğu 78 ACD 559 plakalı otomobil, yolculuk sırasında tuvalet molası verdi. Araçtan inen Erten, Filyos Çayı kenarında bulunduğu sırada dengesini kaybederek yaklaşık 10 metre yükseklikten yuvarlanıp suya düştü. Akıntıya kapılan Erten, kısa sürede gözden kayboldu.

İhbar üzerine bölgeye sağlık, jandarma, AFAD, UMKE, itfaiye ve arama kurtarma ekipleri sevk edildi. Gece boyunca dere kenarında ve su üzerinde termal dron ile sürdürülen çalışmalarda Erten’e ulaşılamadı. Günün ağarmasıyla birlikte arama çalışmaları yeniden yoğunlaştırıldı. AFAD ekipleri botlarla Filyos Çayı üzerinde arama faaliyetlerini sürdürürken, ekipler dere boyunca da tarama çalışmalarına devam ediyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin