SAMSUN (İHA) – Samsunspor, 2007 doğumlu defans oyuncusu Efe Halil Şimşek’i altyapıya transfer etti.
Samsunspor, Sivasspor’un altyapısından gelecek vadeden Efe Halil Şimşek’i akademi takımına kattı. Geleceğin yıldız adayları ortasında gösterilen yatırım, futbol etrafları tarafından da takdir topladı.
16 yaşındaki Efe Halil Şimşek, 1.85 uzunluğuyla ve sol stoper konumunda vazife yapmasıyla dikkat çekiyor. Sol ayağını hayli tesirli bir biçimde kullanan genç oyuncu, hava toplarındaki hakimiyeti ile de öne çıkıyor. Bu özellikleriyle hem defansif hem de atak manasında kadroya katkı sağlayabilecek bir yeteneğe sahip olan Şimşek’i Samsunspor haricinde öteki Muhteşem Lig kulüpleri de takımına katmak istiyordu.
Efe Halil Şimşek, altyapı kademelerindeki performansıyla da göz doldurdu. Ulusal kadronun çeşitli yaş kümelerinde uzunluk gösteren 16 yaşındaki oyuncu, bu maçlarda geleceğin yıldızları ortasında yer alabileceğinin sinyallerini verdi. Altyapıdaki antrenörleri de Şimşek’in yeteneklerine ve gelişim potansiyeline dikkat çekti.
Karadeniz temsilcisi, genç yetenek avındaki bu adımıyla kadronun gelecekteki rekabet gücünü de arttırmayı hedefliyor.


Samsunspor, genç futbolcu Efe Halil Şimşek’i transfer etti
28 yaşındaki genç evinde ölü bulundu, kız arkadaşı gözaltında
Zonguldak’ta kız arkadaşının “3 kişi geldi bıçakladı” ihbarının ardından olay yerine gelen sağlık ekipleri 28 yaşındaki Ercan Kolçak’ın hayatını kaybettiğini belirledi. Gencin kız arkadaşı ise olaydan sonra gözaltına alındı.
Edinilen bilgiye göre olay merkeze bağlı Hacıali köyünde gece saatlerinde yaşandı. İddialara göre, 112 Acil Çağrı Merkezi’ni arayan K.Ç. eve gelen 3 kişinin erkek arkadaşı Ercan Kolçak’ı bıçaklayarak yaraladığı ihbarında bulundu.
İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri ilk müdahaleyi yaptıkları gencin bıçak darbeleri sonucu olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Cumhuriyet savcısının olay yerindeki incelemesinin ardından Kolçak’ın cansız bedeni otopsi işlemleri için Atatürk Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Otopsi işlemlerinin ardından cenazesi ailesi tarafından hastane morgundan alınan Ercan Kolçak’ın cenazesi, öğlen namazını müteakiben öldürüldüğü evinin 200 metre yakınındaki köy mezarlığında toprağa verildi.
Soruşturmayı derinleştiren jandarma ekipleri Kolçak’ın kız arkadaşı K.Ç.’yi gözaltına aldı. K.Ç.’nin jandarmadaki sorgusu sürerken olayla ilgili soruşturma sürüyor.

