Samsunspor, deplasmanda 5’te 5 peşinde - Karabük Haber Postası
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
26 Ekim, 2024 04:15 tarihinde yayınlandı
0
0

Samsunspor, deplasmanda 5’te 5 peşinde

Süper Lig’de bu sene oynadığı 4 deplasman maçını da kazanan Samsunspor, Kasımpaşa’yı de yenerek 5’te 5 yapmak istiyor.

Trendyol Süper Lig’in 10. haftasında deplasmanda Kasımpaşa ile karşılaşacak olan Samsunspor, 9 haftada 6 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 mağlubiyet alarak 19 puan topladı. Ligde oynadığı 4 deplasman maçını da kazanan kırmızı-beyazlılar sırasıyla Gaziantep FK’yı 1-0, Hatayspor’u 3-0, Çaykur Rizespor’u 1-0 ve Adana Demirspor’u da 3-1 mağlup etti. Samsunspor, Kasımpaşa’yı da yenerek dış sahadaki galibiyet sayısını 5’e çıkartmak istiyor.

Yarın saat 16.00’da Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu’nda oynanacak karşılaşma öncesinde teknik direktör Thomas Reis yönetimindeki Samsunspor kafilesi, kamp yaptığı Nuri Asan Tesisleri’nden ayrıldı. Havayolu ile İstanbul’a giden kafile, konakladığı otelde maç saatini beklemeye geçti.

Zorlu müsabakayı Çağdaş Altay, Murat Temel ve Mert Bulut hakem üçlüsü yönetecek.

Bizi sosyal medyadan takip edin
bafrada cokme riski tasiyan yapilar icin belediyenin daha ciddi onlemler almasi istendi rx6Rrjig
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
22 Nisan, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Bafra’da çökme riski taşıyan yapılar için belediyenin daha ciddi önlemler alması istendi

Samsun’un Bafra ilçesindeki çökme riski taşıyan iki müstakil tarihi yapı için belediye tarafından alınan önlemlerin yeterli olmadığını söyleyen mahalle sakinleri, daha ciddi önlemler alınmasını istedi.

Gazipaşa Mahallesi Bakkal Sokak’taki yapılar, hem yoğun yaya hem de araç trafiğinin ortasında adeta tehlike saçıyor. Yapıların ’kültür varlığı’ statüsünde olması nedeniyle doğrudan müdahale edilemediğini dile getiren Gazipaşa Mahallesi Muhtarı İsmail Öğreten, evlerden birinin çatısının tamamen çöktüğünü, diğerinde ise bacaların yıkıldığını ve dış cephe sıvalarının döküldüğünü ifade etti. Öğreten, ikinci yapıda ise üst katlarda belirgin çökme işaretlerinin görüldüğünü söyledi.

Bafra Belediyesi tarafından bölgeye geçici demir bariyerler yerleştirildiğini ancak bunun yeterli olmadığını belirten Öğreten, “Burası her an göçebilir durumda” diyerek uyarıda bulundu. Bakkal Sokak’ın okul güzergâhı olduğunu söyleyen Öğreten, sabah ve öğle saatlerinde yüzlerce öğrencinin bu güzergâhı kullandığını hatırlattı.

Mahalle sakinleri ise, belediyeden daha ciddi önlemler almasını talep etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin