Reklam
Reklam
samsundaki katliam gibi kazada olen 5 kisinin isimleri belli oldu rug4SK5y
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
06 Nisan, 2025 12:30 tarihinde yayınlandı
0

Samsun’daki katliam gibi kazada ölen 5 kişinin isimleri belli oldu

Samsun’un Çarşamba ilçesinde iki arabanın çarpıştığı katliam üzere trafik kazasında hayatını kaybeden 5 kişinin isimleri belirli oldu.

Kaza, saat 23.00 sıralarında Samsun-Ordu Karayolu Karaağaç Mahallesi mevkisinde meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, Samsun’dan Ordu tarafına giden Zekeriya Ateş’in kullandığı 06 DV 3250 plakalı araba, yağmur ve ağır sisten ötürü direksiyon hakimiyetinin kaybedilmesi sonucu karşı şeride geçerek Taner Aydın idaresindeki 55 FA 026 plakalı araba ile çarpıştı. İhbar üzerine olay yerine sıhhat, polis, jandarma ve itfaiye takımları sevk edildi. Feci kazada 06 DV 3250 plakalı arabada bulunan tıpkı aileden şoför Zekeriya, eşi Gülcan ve çocuğu Emirhan Ateş ile öteki araçtaki şoför Taner Aydın ve Aydın Aydın hayatını kaybetti.

Kazada hurdaya dönen araçlarda sıkışarak can veren vatandaşları kurtarmak için çalışma başlatıldı. Cesetler, itfaiye takımlarının çalışması sonucu araçlardan çıkartılarak Çarşamba Devlet Hastanesi Morgu’na kaldırıldı. Kazada ölenlerden 4’ünün olay yerinde, şoför Taner Aydın’ın ise hastanede hayatını kaybettiği öğrenildi.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
dq
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
11 Haziran, 2026 16:15 tarihinde yayınlandı
Yapay Zeka
Yazıyı sesli dinle
0

Milletvekili Keskinkılıç, Zambiya Heyeti ile TBMM’de Bir Araya Geldi

AK Parti Karabük Milletvekili ve Türkiye–Zambiya Parlamentolar Arası Dostluk Grubu Başkanı Ali Keskinkılıç, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde Zambiya Ulusal Meclisi Başkanı Nelly Mutti ve beraberindeki heyetle gerçekleştirilen temaslara katıldı.

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş ile birlikte Zambiya Ulusal Meclisi Başkanı Nelly Mutti ile bir araya gelen Keskinkılıç, görüşmelerde Türkiye ile Zambiya arasındaki dostluk ve iş birliği ilişkilerinin geliştirilmesine yönelik değerlendirmelerde bulunulduğunu belirtti.

Gerçekleştirilen temaslarda parlamentolar arası diyaloğun güçlendirilmesi, karşılıklı tecrübe paylaşımının artırılması ve ortak çalışma alanlarının genişletilmesi konuları ele alındı.

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş ile Zambiya Ulusal Meclisi Başkanı Nelly Mutti’nin baş başa görüşmesinin ardından heyetler arası görüşmeler gerçekleştirildi. Program kapsamında iki ülke arasındaki ilişkilerin değerlendirilmesine yönelik ortak basın toplantısı da düzenlendi.

Ziyarete ilişkin açıklamada bulunan Milletvekili Ali Keskinkılıç, Türkiye ile Zambiya arasındaki güçlü dostluk bağlarının daha da pekişmesine katkı sağlayacak temasların hayırlı sonuçlar doğurmasını temenni ederek, nazik ziyaretleri dolayısıyla Nelly Mutti ve beraberindeki heyete teşekkür etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin