Samsun’un Çarşamba ilçesinde iki arabanın çarpıştığı katliam üzere trafik kazasında hayatını kaybeden 5 kişinin isimleri belirli oldu.
Kaza, saat 23.00 sıralarında Samsun-Ordu Karayolu Karaağaç Mahallesi mevkisinde meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, Samsun’dan Ordu tarafına giden Zekeriya Ateş’in kullandığı 06 DV 3250 plakalı araba, yağmur ve ağır sisten ötürü direksiyon hakimiyetinin kaybedilmesi sonucu karşı şeride geçerek Taner Aydın idaresindeki 55 FA 026 plakalı araba ile çarpıştı. İhbar üzerine olay yerine sıhhat, polis, jandarma ve itfaiye takımları sevk edildi. Feci kazada 06 DV 3250 plakalı arabada bulunan tıpkı aileden şoför Zekeriya, eşi Gülcan ve çocuğu Emirhan Ateş ile öteki araçtaki şoför Taner Aydın ve Aydın Aydın hayatını kaybetti.
Kazada hurdaya dönen araçlarda sıkışarak can veren vatandaşları kurtarmak için çalışma başlatıldı. Cesetler, itfaiye takımlarının çalışması sonucu araçlardan çıkartılarak Çarşamba Devlet Hastanesi Morgu’na kaldırıldı. Kazada ölenlerden 4’ünün olay yerinde, şoför Taner Aydın’ın ise hastanede hayatını kaybettiği öğrenildi.
Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.


Samsun’daki katliam gibi kazada ölen 5 kişinin isimleri belli oldu
Tosya Belediyesi’nden Oto Sanayi Bölgesi’nde çevre temizliği
Tosya Belediyesi ekipleri tarafından Oto Sanayi Bölgesi’nde çevre temizliği gerçekleştirerek, çevre kirliliğine sebep olan ve yolları daraltan olumsuzluklar giderildi.
Tosya Belediyesi ekipleri tarafından Oto Sanayi Bölgesi’nde düzensiz şekilde bırakılan hurda araçlar, çevre kirliliğine sebep olan görüntüler ve yolların daralmasına sebep olan olumsuzlukların giderilmesi için çalışma başlattı. Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil, belediye ekipleri tarafından yapılan çalışmaları yerinde inceledi.
Konuyla ilgili yapılan açıklamada, ortak kullanım alanlarının amacı dışında kullanılması, çevreyi ve şehir düzenini olumsuz etkileyen görüntülerin oluşmasının kabul edilemez olduğu belirtilerek, şehrin düzenini bozan hiçbir oluşuma izin verilmeyeceği belirtildi.

