Samsun’un Çarşamba ilçesinde iki arabanın çarpıştığı katliam üzere trafik kazasında hayatını kaybeden 5 kişinin isimleri belirli oldu.
Kaza, saat 23.00 sıralarında Samsun-Ordu Karayolu Karaağaç Mahallesi mevkisinde meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, Samsun’dan Ordu tarafına giden Zekeriya Ateş’in kullandığı 06 DV 3250 plakalı araba, yağmur ve ağır sisten ötürü direksiyon hakimiyetinin kaybedilmesi sonucu karşı şeride geçerek Taner Aydın idaresindeki 55 FA 026 plakalı araba ile çarpıştı. İhbar üzerine olay yerine sıhhat, polis, jandarma ve itfaiye takımları sevk edildi. Feci kazada 06 DV 3250 plakalı arabada bulunan tıpkı aileden şoför Zekeriya, eşi Gülcan ve çocuğu Emirhan Ateş ile öteki araçtaki şoför Taner Aydın ve Aydın Aydın hayatını kaybetti.
Kazada hurdaya dönen araçlarda sıkışarak can veren vatandaşları kurtarmak için çalışma başlatıldı. Cesetler, itfaiye takımlarının çalışması sonucu araçlardan çıkartılarak Çarşamba Devlet Hastanesi Morgu’na kaldırıldı. Kazada ölenlerden 4’ünün olay yerinde, şoför Taner Aydın’ın ise hastanede hayatını kaybettiği öğrenildi.
Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.


Samsun’daki katliam gibi kazada ölen 5 kişinin isimleri belli oldu
Bolu geçişinde trafik durma noktasına geldi
TEM Otoyolu ve D-100 kara yolunun Bolu geçişinde Kurban Bayramı’nın 4’üncü gününde öğle saatlerinde trafik durma noktasına geldi.
Pazar günü sona erecek olan 9 günlük bayram tatilinin 8’nci, bayramın ise 4’üncü gününde dönüş için yola koyulan sürücüler, Bolu geçişinde yoğunluğunu sürdürüyor. Özellikle TEM Otoyolu ve D-100 kara yolunun Bolu geçişinde İstanbul istikametine doğru araç trafiği öğle saatlerinde yer yer durma noktasına geldi. Tatilcilerin dönüş yolunda kullandığı güzergahlardan olan Köroğlu Rampaları mevkisinde kilometrelerce araç kuyruğu oluştu.

