Samsun’da KOM polisi tarafından düzenlenen ve 7 kişinin gözaltına alındığı, 90 bin 578 litre kaçak akaryakıtın ele geçtiği operasyonunda soruşturma devam ediyor.
Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Samsun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Hatalarla Uğraş (KOM) Şube Müdürlüğü takımları, Kaçakçılıkla Çaba Kanunu’na muhalefet ve 5015 sayılı Petrol Piyasası Kanunu’na muhalefet (akaryakıt kaçakçılığı) kabahatleri kapsamında yürütülen planlı çalışma ve 9 ay süren takip ve çalışmalar neticesinde
dün sabah Atakum, İlkadım ve Tekkeköy ilçelerinde 5 ikamet ve 8 iş yerine eş vakitli operasyon düzenledi. Operasyonda 90 bin 578 litre karışımlı akaryakıt, 1 adet karışımlı akaryakıtı aktarmaya yarayan pompa ve 1 adet telsiz ele geçirildi. 7 kişinin gözaltına alındığı operasyonla ilgili çok sayıda kişinin tabirine başvuruldu.
Soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.


Samsun’daki akaryakıt kaçakçılığı operasyonu
Çorum’da Galatasaray taraftarlar sokakları bayram yerine çevirdi
Galatasaray’ın şampiyonluğunu ilan etmesinin ardından Çorum’da ve Alaca ilçesinde binlerce taraftar sokaklara döküldü. Kadeş Barış Meydanı ve şehrin ana caddelerinde bir araya gelen her yaştan vatandaş, şampiyonluğu meşaleler ve tezahüratlarla kutladı.
Trendyol Süper Lig’de Galatasaray’ın şampiyonluğunu garantilemesiyle Çorum’da ve Alaca ilçesinde taraftarlar maçın bitiş düdüğüyle birlikte ellerindeki bayraklar ve formalarla sokaklara akın etti. Sarı-kırmızılı taraftarlar, kutlamaların merkezi olan Kadeş Barış Meydanı’nda marşlar eşliğinde doyasıya eğlendi. Şehrin en işlek caddelerinde yüzlerce araçla konvoylar oluşturuldu. Sarı-kırmızılı taraftarlar, bayraklarla süslenen araçlarıyla şehir turu attı.
“İyi ki Galatasaraylıyız”
Maç sonrasında sokağa çıkarak kutlamalara katılan Cüneyt Çeltek, “Çok mutluyuz şu anda duygularımı anlatamıyorum. İyi ki Galatasaraylıyız. Çok teşekkür ediyorum babama anneme. Ben babadan Galatasaraylıyım. Evlatlarımda benimle birlikte bu takımı tutuyorlar. Tüm Galatasaray oyuncularına ve camiasına bizlere bu duyguyu yaşattıkları için çok teşekkür ediyoruz” dedi.
“İlklerin takımı Galatasaray”
Büyük sevinç yaşadığını ifade eden Engin Sadık Öz de, “Bu sene oğlumun 4. şampiyonluğu, doğdu doğalı şampiyonluk kutluyor. Seneye inşallah 5. şampiyonluğu kutlayacağız üst üste. İlklerin takımı Galatasaray. Alkışlayalım” diye konuştu.
“Seneye 5. kez şampiyon olup kendi rekorumuzu tazeleyeceğiz” diye konuştu.
Dört kez üst üste şampiyon olmanın bir kez daha gururunu yaşadığını söyleyen UltrAslan Taraftar Grubu Çorum Koordinatörü olan Mustafa Dalkıç ise, “Gururluyuz ve mutluyuz dört sene üst üste şampiyon olmanın gururu bir kez daha yaşıyoruz. Seneye beşinci kez şampiyon olup kendi rekorumuzu tazeleyeceğiz. İnşallah Avrupa’da aynı başarıyı gösterip şampiyonlar liginde güzel yerlere gelmeyi hedefliyoruz” şeklinde konuştu.

