Samsun’da KOM polisi tarafından düzenlenen ve 7 kişinin gözaltına alındığı, 90 bin 578 litre kaçak akaryakıtın ele geçtiği operasyonunda soruşturma devam ediyor.
Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Samsun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Hatalarla Uğraş (KOM) Şube Müdürlüğü takımları, Kaçakçılıkla Çaba Kanunu’na muhalefet ve 5015 sayılı Petrol Piyasası Kanunu’na muhalefet (akaryakıt kaçakçılığı) kabahatleri kapsamında yürütülen planlı çalışma ve 9 ay süren takip ve çalışmalar neticesinde
dün sabah Atakum, İlkadım ve Tekkeköy ilçelerinde 5 ikamet ve 8 iş yerine eş vakitli operasyon düzenledi. Operasyonda 90 bin 578 litre karışımlı akaryakıt, 1 adet karışımlı akaryakıtı aktarmaya yarayan pompa ve 1 adet telsiz ele geçirildi. 7 kişinin gözaltına alındığı operasyonla ilgili çok sayıda kişinin tabirine başvuruldu.
Soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.


Samsun’daki akaryakıt kaçakçılığı operasyonu
Çorum’da otomobil bariyerlere çarptı: 2 yaralı
Çorum’un Alaca ilçesinde otomobilin bariyerlere çarpması neticesinde meydana gelen kazada 2 kişi yaralandı.
Kaza, Alaca-Yozgat karayolu Sincan köyü kavşağında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, B.E. idaresindeki 50 ABF 652 plakalı Fiat marka otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi neticesinde bariyerlere çarptı. Kazada sürücü ile araçta bulunan A.C.K. yaralandı.
Kazayı gören vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine sağlık, jandarma ve Alaca Belediyesi itfaiye ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahaleleri yapılan yaralılar, Alaca Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.
Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

