Samsun’da KOM polisi tarafından düzenlenen ve 7 kişinin gözaltına alındığı, 90 bin 578 litre kaçak akaryakıtın ele geçtiği operasyonunda soruşturma devam ediyor.
Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Samsun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Hatalarla Uğraş (KOM) Şube Müdürlüğü takımları, Kaçakçılıkla Çaba Kanunu’na muhalefet ve 5015 sayılı Petrol Piyasası Kanunu’na muhalefet (akaryakıt kaçakçılığı) kabahatleri kapsamında yürütülen planlı çalışma ve 9 ay süren takip ve çalışmalar neticesinde
dün sabah Atakum, İlkadım ve Tekkeköy ilçelerinde 5 ikamet ve 8 iş yerine eş vakitli operasyon düzenledi. Operasyonda 90 bin 578 litre karışımlı akaryakıt, 1 adet karışımlı akaryakıtı aktarmaya yarayan pompa ve 1 adet telsiz ele geçirildi. 7 kişinin gözaltına alındığı operasyonla ilgili çok sayıda kişinin tabirine başvuruldu.
Soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.


Samsun’daki akaryakıt kaçakçılığı operasyonu
Tünelde feci kaza: Motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti
Artvin’de tünelde otomobil ile motosikletin çarpıştığı kazada 26 yaşındaki Asım Özdemir yaşamını yitirdi, 2 kişi yaralandı.
Artvin’in Borçka ile Murgul ilçelerini birbirine bağlayan kara yolundaki tünelde meydana gelen kazada, otomobil ile motosiklet çarpıştı. Dün gece saatlerinde yaşanan kazada, R. Kumaş idaresinde ki 08 ABK 961 plakalı otomobil ile Asım Özdemir (26) idaresindeki motosiklet çarpıştı.
Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde motosiklet sürücüsü Asım Özdemir’in olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi.
Kazada otomobilde bulunan R. Kumaş (73) E. Kumaş (71) ise yaralandı. Yaralılar, olay yerindeki ilk müdahalenin ardından ambulanslarla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi. Asım Özdemir’in cenazesi, olay yerinde yapılan incelemenin ardından otopsi için morga götürüldü.
Jandarma ekipleri kazayla ilgili inceleme başlattı.

