Samsun’da zincirleme trafik kazası: 5 yaralı - Karabük Haber Postası
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
30 Eylül, 2023 16:48 tarihinde yayınlandı
0
0

Samsun’da zincirleme trafik kazası: 5 yaralı

Samsun’da 3 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 5 kişi yaralandı.

Kaza, Samsun’un Çarşamba ilçesi Samsun Ordu karayolu 38. kilometresi Ambarköprü mevkiinde saat 07.45 sıralarında meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, Tufan Yıldız idaresindeki 52 LH 190 plakalı otomobil, Temel Konuk yönetimindeki 55 ACS 814 plakalı otomobil ile Nagihan Bayram idaresindeki 55 NB 605 plakalı otomobil çarpıştı. Zincirleme trafik kazasında araç sürücüleri Temel Konuk, Tufan Yıldız, Nagihan Bayram ile Çağla Naz Özküçük ve Bahar İnan yaralandı. 52 LH 190 ve 55 NB 605 plakalı araçlar şarampole yuvarlandı.

Yaralılar, ambulanslarla Çarşamba Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
safranbolu tso yorex fuarinda yoresel urunlerini tanitti iCzqzQOq
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
23 Nisan, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Safranbolu TSO, YÖREX Fuarı’nda yöresel ürünlerini tanıttı

Safranbolu Ticaret ve Sanayi Odası, bu yıl 14’üncüsü düzenlenen YÖREX Yöresel Ürünler Fuarı’na Batı Karadeniz Kalkınma Birliği ile birlikte katılarak bölgenin yöresel ürünlerini tanıttı.

Türkiye’nin dört bir yanından katılımcıların yer aldığı fuarda Safranbolu standı ziyaretçilerden yoğun ilgi gördü.

Fuarda, Safranbolu’nun coğrafi işaretli ürünleri başta olmak üzere yöresel lezzetler katılımcıların beğenisine sunuldu.

Erol Altuntepe, yaptığı açıklamada, bu tür organizasyonların yerel üreticilerin tanıtımı ve ürünlerin ulusal pazarda bilinirliğinin artırılması açısından büyük önem taşıdığını belirtti.

YÖREX Yöresel Ürünler Fuarı’nın hem ticari bağlantılar kurmak hem de kültürel değerleri geniş kitlelere ulaştırmak adına önemli bir platform olduğunu ifade eden Altuntepe, Safranbolu’nun değerlerini tanıtmaya yönelik çalışmaların sürdürüleceğini kaydetti.

Fuar süresince Safranbolu standını ziyaret eden katılımcılara ürünler hakkında bilgi verilirken, bölgenin turizm potansiyeli de tanıtıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin