Samsun’da sabaha karşı başlayan ağır kar yağışı kenti beyaz örtüyle kapladı.
Samsun güne kar yağışıyla uyandı. Ağır kar yağışı hayatı olumsuz etkiledi. Bilhassa İlkadım ilçesinde tesirli olan kar yağışı vatandaşları hazırlıksız yakaladı. Vatandaşlar karla kaplı yollarda yürümekte zorluk çekti. Şoförler yollarda denetimli ilerlerken, ağır trafik dikkat çekti.
Kar yağışı tesirini sürdürüyor.


0
Samsun’da yoğun kar yağışı
0
0
Zonguldak Maden Müzesi’nde “Kitre Bebek” sergisi açılıyor
Zonguldak Maden Müzesi, kültürel bir etkinliğe daha ev sahipliği yapacak. “Kitre Bebek Sergisi”, 18 Mayıs 2026 Pazartesi günü saat 14.00’te ziyaretçilerine kapılarını açacak.
Uluslararası Müzeler Günü kapsamında bu yıl belirlenen “Müzeler Bölünmüş Bir Dünyayı Birleştiriyor” teması çerçevesinde hazırlanan sergi, kültürel mirasa dikkat çekiyor.
Sergide, geleneksel kültürü yansıtan kitre bebekler sanatseverlerin beğenisine sunulacak. El emeği eserler, ziyaretçilere geçmişten günümüze uzanan kültürel bir yolculuk yaşatacak.
Zonguldak Maden Müzesi’nde açılacak serginin hem yerli hem de yabancı ziyaretçiler tarafından ilgi görmesi bekleniyor.

