Reklam
Reklam
samsunda yangin panigi V8M3cfv5
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
19 Aralık, 2024 00:22 tarihinde yayınlandı
0

Samsun’da yangın paniği

Samsun’da bir apartmanın bodrum katında çıkan yangın dehşet ve paniğe sebep oldu.

Edinilen bilgiye nazaran, Samsun’un İlkadım ilçesi Adalet Mahallesi Karadeniz Caddesi’nde bulunan 7 katlı apartmanın bodrumunda yangın çıktı. Apartmanın altında bulunan büfede yapılan tadilat sırasında boş olan dükkanda eski demir su borusu kesilirken çıkan kıvılcımlar yangına yol açtı. Bodrumda bulunan eski eşyalar tutuştu. Yangına birinci evvel vatandaşlar, akabinde da Samsun Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı grupları müdahale etti. Yangın kısa müddette söndürülürken, itfaiye takımları bodrumdaki dumanı tahliye için apartmanın duvarını balyoz ile kırarak delik açtı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
ozgur ozel ne bolunmenin ne kavganin pesindeyiz exTV6Njw
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
06 Haziran, 2026 00:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Özgür Özel: “Ne bölünmenin, ne kavganın peşindeyiz”

CHP’li Özgür Özel, “Ayrılık, gayrılık içinde değiliz. Asla ne bölünmenin, ne kavganın peşindeyiz. Bencilliğin, koltuk hevesinin peşinde değil hepimizin özlediği iktidarın peşindeyiz” dedi.

Amasya’da partilileriyle buluşan Özel, kalabalığa seslenerek, “Gerekirse baş vereceğim. Ama boyun eğmeyeceğim. Şunu bilin. Sizin bir kez daha bir seçim akşamında bir kez daha kahrolmanıza, üzülmenize, ağlamanıza izin vermeyeceğim. Bunun için ne gerekiyorsa onu yapacağım. Ne bedel ödenecekse, ne mücadele verilecekse bunların hepsini göze aldım” diye konuştu.

Özel, “Ayrılık, gayrılık içinde değiliz. Asla ne bölünmenin, ne kavganın peşindeyiz. Ama bencilliğin, koltuk hevesinin peşinde değil, hepimizin özlediği iktidarın peşindeyiz. Ekrem başkanda bizimdir. Mansur başkan da bizim” şeklinde konuştu.

Künç köprü yakınlarında çok sayıda partilinin katıldığı buluşmada parti yöneticileri de yer aldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin