Virajı alamayan araba tarlaya düştü: 3 yaralı - Karabük Haber Postası
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
23 Ağustos, 2023 20:12 tarihinde yayınlandı /Güncelleme: 24.08.2023 10:06
0
0

Virajı alamayan araba tarlaya düştü: 3 yaralı

Samsun’un Havza ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 3 kişi yaralandı.

Kaza, saat 22.00 sıralarında Aşağı Susuz Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, Sinem Barut (24) yönetimindeki 55 H 6737 plakalı araba keskin virajı alamayarak yoldan çıkıp tarlaya düştü. Yüksekten tarlaya düşen araç içerisinde bulunan şoförü Sinem Barut, Sıla Keskin (17) ve Bayram Can Çulha (26) yaralandı. Kaza yerine sıhhat ve jandarma grupları sevk edildi. Yaralılar olay yerine gelen sıhhat takımları tarafından Havza Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
minikler icin universitede senlik KLWgSXvF
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
23 Nisan, 2026 16:22 tarihinde yayınlandı
0
0

Minikler için üniversitede şenlik

Bartın Üniversitesinde (BARÜ) düzenlenen 23 Nisan Çocuk Şenliği’nde küçük çocuklar hem öğrendiler, hem de gönüllerince eğlendiler

Bartın Üniversitesinde (BARÜ) 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında çocukların sosyal gelişimine katkı sağlamak hedefiyle bir dizi etkinlik düzenlendi. BARÜ Okul Öncesi Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi koordinasyonunda Okul Öncesi Öğretmenliği Bölümü, Çocuk Gelişimi Programı, Çocuğun 100 Dili Kulübü ile Çocuk Gelişimi Kulübü iş birliğinde gerçekleştirilen 23 Nisan Çocuk Şenliği’nde çocuklar hem eğlendi hem öğrendi.

Kutlubey Yerleşkesi İİBF-Eğitim Fakültesi Konferans Salonu’nda mini konser ile başlayan programda konuşan BARÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Akkaya, çocukların bayramını kutladı. Rektör Akkaya, “23 Nisan, dünyada çocuklara ithaf edilen ilk ve tek bayram olma özelliği taşımaktadır. Bu da ülkemizde çocuklara duyulan güvenin ve değerin en önemli göstergesidir. Bugün burada dramadan müziğe sanatın değişik alanlarında çocuklarınız bir dünyayı keşfedecek. Bu vesileyle herkesin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı tebrik ediyorum” dedi.

Çocuk şenliğine Bartın’daki çeşitli okullardan katılan yüzlerce öğrenci, eğitici atölye ve etkinliklerle yeni deneyimler kazandı. Yüz boyama, dans gösterileri ve meslek tanıtımı faaliyetleri ile çocuklar doyasıya eğlendi. Şenlik, çocuk konseri ve gölet alanında gerçekleştirilecek etkinliklerle devam edecek.

Bizi sosyal medyadan takip edin