Ankara’dan Samsun’a uyuşturucu getirirken yakalanan memurun daha önce aynı suçtan hapis cezasına çarptırılıp açığa alındığı ortaya çıktı.
Edinilen bilgiye göre, Ankara’da TÜİK’te daha önce memur olarak çalışan F.K. (41), Ankara’dan yolcu otobüsüyle Samsun’a geldi. Samsun Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından üzerinde ve çantasında arama yapılan F.K., 29,95 gram bonzai ile yakalandı. Polisteki sorgusu tamamlanan F.K.’nın uyuşturucuyu kimseye satmadığını ve içmek için satın aldığını söylediği öğrenildi.
Samsun Adliyesine sevk edilen şüpheli, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Samsun T Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi. F.K.’nin memur olarak çalışırken yine uyuşturucu ile yakalandığı ve bu suçtan yargılandığı mahkemece hapis cezasına çarptırıldığı, 2022 yılından bu yana açıkta olduğu ortaya çıktı.


0
Samsun’da uyuşturucuyla yakalanan memurun daha önce aynı suçtan açığa alındığı ortaya çıktı
0
0
Zonguldak SGK heyetinden Vali Hacıbektaşoğlu’na ziyaret
Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu, Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü İhsan Şan ve beraberindeki heyeti makamında kabul etti.
Sosyal Güvenlik Haftası kapsamında gerçekleştirilen ziyarette, sosyal güvenlik sisteminin toplum açısından taşıdığı öneme dikkat çekildi. Vali Hacıbektaşoğlu, sosyal güvenlik hizmetlerinin vatandaşların yaşamındaki önemine vurgu yaparak kurum çalışanlarının özverili çalışmalarını takdir etti. Kurum personeline görevlerinde başarı ve kolaylıklar dileyen Hacıbektaşoğlu, kamu hizmetlerinin etkin ve verimli yürütülmesinin önemine değindi.
Ziyaret, karşılıklı iyi dileklerin iletilmesinin ardından sona erdi.

