Reklam
Reklam

Samsun’da uyuşturucu ticaretine 10 yıl 5 ay hapis cezası

Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
23 Kasım, 2024 04:30 tarihinde yayınlandı
0

Samsun’da uyuşturucu ticaretinden yargılanan kadın, 10 yıl 5 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Samsun’da uyuşturucu ticaretinden tutuklanan F.B. adlı kadın hakkında Samsun 1. Ağır Ceza Mahkemesi’nde dava açıldı. Yargılama aşamasında tahliyesine karar verilen F.B. hakkında karar açıklandı. Mahkeme, sanığı “uyuşturucu madde ticareti yapmak” suçundan 10 yıl 5 ay hapis ve 20 bin 820 TL adli para cezasına çarptırdı.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Meteorolojiden sağanak yağış uyarısı

Meteorolojiden saganak yagis uyarisi
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
17 Haziran, 2026 13:17 tarihinde yayınlandı
0 0

Meteoroloji yetkilileri, Perşembe günü Karabük ve çevresinde etkili olması beklenen gök gürültülü sağanak yağışlara karşı vatandaşları uyardı.

Yapılan son meteorolojik değerlendirmelere göre, yağışların Perşembe günü öğle saatlerinden itibaren kent genelinde ve çevre ilçelerde etkisini göstermesi bekleniyor.

Yetkililer, kuvvetli yağışlarla birlikte sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgar ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzlukların yaşanabileceğine dikkat çekti.

Meteoroloji tarafından yapılan açıklamada, vatandaşların meydana gelebilecek risklere karşı dikkatli ve tedbirli olmaları istenerek, özellikle açık alanlarda bulunacakların ve sürücülerin gerekli önlemleri almaları gerektiği vurgulandı.

Yetkililer, güncel hava durumu tahminlerinin takip edilmesinin önem taşıdığını belirtti.

Bizi sosyal medyadan takip edin