Reklam
Reklam
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
23 Kasım, 2024 04:30 tarihinde yayınlandı
0

Samsun’da uyuşturucu ticaretine 10 yıl 5 ay hapis cezası

Samsun’da uyuşturucu ticaretinden yargılanan kadın, 10 yıl 5 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Samsun’da uyuşturucu ticaretinden tutuklanan F.B. adlı kadın hakkında Samsun 1. Ağır Ceza Mahkemesi’nde dava açıldı. Yargılama aşamasında tahliyesine karar verilen F.B. hakkında karar açıklandı. Mahkeme, sanığı “uyuşturucu madde ticareti yapmak” suçundan 10 yıl 5 ay hapis ve 20 bin 820 TL adli para cezasına çarptırdı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
Korebe
Haber Merkezi Avatarı
Haber Merkezi tarafından
11 Haziran, 2026 11:39 tarihinde yayınlandı
0

“Körebe” Türkiye’nin en iyi belgeseli oldu

Karabük Üniversitesi Safranbolu Türker İnanoğlu İletişim Fakültesi öğrencilerinin hazırladığı “Körebe” belgesel filmi, Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi tarafından düzenlenen 3. Mezuniyet Film Festivali’nde “En İyi Belgesel Film Ödülü”nün sahibi oldu.

Türkiye genelindeki üniversitelerden gönderilen 391 bitirme projesi filmin arasından finale kalan “Körebe”, festival jürisinin değerlendirmesi sonucunda en iyi belgesel seçilerek öğrencilerin emeğini ulusal düzeyde taçlandırdı.

Bitirme projesi olarak hazırlanan belgeselin yönetmenliğini Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü öğrencisi Yağmur Kaya üstlendi. Filmin ekibinde Senanur Gündüz, Sümeyye Erdoğan, Melisa Yıldız, Muhammet Enes Çelik ve Semra Güler görev üstlendi. Hacı Bayram Veli Üniversitesinde düzenlenen ödül töreninde filmin yönetmeni Yağmur Kaya’ya ödülünü, Hacı Bayram Veli Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Sezai Türk takdim etti. Filmin danışmanlığını ise Doç. Dr. Burak Türten yürüttü.

Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, elde edilen başarıdan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Öğrencilerimizin ulusal düzeyde önemli bir başarıya imza atarak Türkiye’nin en iyi bitirme projesi belgeseli ödülünü kazanması bizleri gururlandırmıştır. Karabük Üniversitesi olarak öğrencilerimizin akademik bilgi ve birikimlerini sanatsal üretimlerle buluşturmalarını önemsiyor, onların her alanda nitelikli çalışmalar ortaya koymalarını destekliyoruz” dedi.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin