Samsun’da polis tarafından 3 ilçede düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 6 kişi yakalandı.
Edinilen bilgiye göre, Samsun Emniyet Müdürlüğü takımları uyuşturucuyla gayret kapsamında İlkadım, Bafra ve Canik ilçelerinde uyuşturucu ticareti yapan ve kullanan şahıslara yönelik operasyon düzenledi. Yapılan aramalarda bin 79 adet sentetik ecza, 106 gram bonzai (sentetik kannabinoid), 10 gram metamfetamin, 2 hassas terazi, 3 uyuşturucu unsur kullanım aparatı, 1 ruhsatsız tabanca, 1 ruhsatsız tüfek ve 7 tabanca fişeği ele geçirildi. Olayla ilgili 6 kişi yakalandı. Soruşturma devam ediyor.


56
Samsun’da uyuşturucu operasyonu: 6 kişi yakalandı
98
Yenice’de gri balıkçıl ile martı aynı karede av bekledi
Karabük’ün Yenice ilçesinde, martı ile karşılıklı av için bekleyen gri balıkçıl kuşu (Ardea cinerea) cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.
Çay kenarında dolanan bir vatandaş sabit bir şekilde bekleyen gri balıkçılı fark etti. Cep telefonu ile kaydedilen İncedere Çayı’ndaki görüntülerde, gri balıkçıl kuşunun su kenarında uzun süre hareketsiz şekilde bekleyerek avını kolladığı, bu sırada martı ile aynı alanda bulunduğu görüldü.

