Samsun’da narkotik polisi tarafından İlkadım ve Çarşamba ilçelerinde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 3 kişi gözaltına alındı.
Edinilen bilgiye göre, Samsun Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri uyuşturucuyla mücadele kapsamında yaptıkları takip ve çalışmalar sonucu İlkadım ve Çarşamba ilçelerinde 3 şahsın üzerlerlerinde ve ikametlerinde arama yaptı. Yapılan aramalarda 9 bin 982 adet sentetik ecza, 1 kilo 251 gram esrar maddesi, 8 kök Hint keneviri ve 2 adet uyuşturucu madde kullanım aparatı ele geçirildi. Olayla ilgili 3 kişi gözaltına alındı.


0
Samsun’da uyuşturucu operasyonu: 3 gözaltı
0
0
Trabzonspor, Gençlerbirliği maçı hazırlıklarına başladı
Trabzonspor, Trendyol Süper Lig’in 34. haftasında sahasında oynayacağı Gençlerbirliği maçı hazırlıklarına başladı.
Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde Teknik Direktör Fatih Tekke yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanın ilk bölümünde teknik ısınma çalışması yapıldı. 5’e 2 top kapma çalışmasıyla devam eden idmanın son bölümünde ise dar alanda oyun çalışması gerçekleştirildi.
Bordo-mavililer, Gençlerbirliği karşılaşmasının hazırlıklarını yarın saat 17.00’de yapacağı antrenmanla tamamlayacak.

