Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
16 Eylül, 2024 08:00 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Samsun’da uyuşturucu operasyonu: 3 gözaltı

Samsun’da narkotik polisi tarafından İlkadım ve Çarşamba ilçelerinde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 3 kişi gözaltına alındı.
Edinilen bilgiye göre, Samsun Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri uyuşturucuyla mücadele kapsamında yaptıkları takip ve çalışmalar sonucu İlkadım ve Çarşamba ilçelerinde 3 şahsın üzerlerlerinde ve ikametlerinde arama yaptı. Yapılan aramalarda 9 bin 982 adet sentetik ecza, 1 kilo 251 gram esrar maddesi, 8 kök Hint keneviri ve 2 adet uyuşturucu madde kullanım aparatı ele geçirildi. Olayla ilgili 3 kişi gözaltına alındı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
23 Ağustos, 2025 00:37 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Şenol Can: “Son dakikada tartışılır bir penaltı kararıyla 2-1 mağlup ayrıldık”

Sarıyer Teknik Yöneticisi Şenol Can, Çorum FK maçının akabinde, "Plana, disipline sadık kaldık, ama son dakikada tartışılır bir penaltı kararıyla 2-1 mağlup ayrıldık" dedi.
Trendyol 1. Lig’in 3. haftasında Sarıyer, deplasmanda Çorum FK’ya 2-1 mağlup oldu. Müsabakanın akabinde düzenlenen basın toplantısında Sarıyer Teknik Yöneticisi Şenol Can, açıklamalarda bulundu. Can, planlarını uyguladıklarını, fakat son dakika gelen golle mağlup olduklarını tabir ederek, "Gerçekten hoş bir maç oldu. Çorum FK çok hürmet duyduğumuz bir kadro. Argümanlı bir ekip kurmuşlardı. Ama biz planımızı çok yeterli formda uyguladık. İkinci yarı oyunun bütün denetimini aldığımızda skoru 1-1 de yaptık. Bütün oyuncularımı kutluyorum. Plana, disipline sadık kaldık, ancak son dakikada tartışılır bir penaltı kararıyla 2-1 mağlup ayrıldık. Bizim için sonu berbat biten bir maç oldu. Çorum FK’yı tebrik ediyorum, bundan sonraki maçlarında muvaffakiyetler diliyorum" diye konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin