Reklam
Reklam

Samsun’da uyuşturucu operasyonu: 2 gözaltı

samsunda uyusturucu operasyonu 2 gozalti wvjzEvhs jpg
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
04 Eylül, 2024 12:15 tarihinde yayınlandı
0

Samsun’da polis tarafından düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 2 kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Samsun Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri alınan istihbari bilgiler doğrultusunda Atakum ilçesi Küçükkolpınar Mahallesi ile İlkadım ilçesi Cedit Mahallesi’nde bulunan 2 zehir tacirinin ikametlerine operasyon düzenledi. Yapılan aramalarda, 1079 adet sentetik ecza, 267 adet ecstasy, 13,51 gram metamfetamin, 3,41 gram esrar, 1,19 gram sentetik kannabinoid, 2 adet hassas terazi, 2 adet uyuşturucu kullanım aparatı ele geçirdi. Olayla ilgili 2 kişi gözaltına alındı.

Ayrıca, yapılan operasyon kapsamında “silahlı tehdit” suçundan 2 yıl 1 ay kesinleşmiş hapis cezası olduğu anlaşılan 1 şahıs daha gözaltına alındı.

Soruşturma devam ediyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Kozlu’da şehit babaları unutulmadı

kozluda sehit babalari unutulmadi meQY5QUk
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
20 Haziran, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Zonguldak Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne bağlı Kozlu Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü, Babalar Günü kapsamında anlamlı bir etkinliğe imza attı.

Kozlu Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Sacide Kilci ve kurum personelleri, ilçede ikamet eden şehit babalarını evlerinde ziyaret ederek Babalar Günü’nü kutladı. Gerçekleştirilen ziyaretlerde şehit aileleriyle yakından ilgilenen ekipler, devletin her zaman yanlarında olduğunu bir kez daha vurguladı.

Duygusal anların yaşandığı ziyaretlerde, şehit babalarına çeşitli hediyeler takdim edilirken, ailelerin talep ve görüşleri de dinlendi.

Kozlu Sosyal Hizmet Merkezi yetkilileri, şehit ailelerinin ve gazilerin her zaman öncelikleri arasında yer aldığını belirterek, bu tür ziyaretlerin devam edeceğini ifade etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin