Samsun’da polis tarafından düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 2 bin 74 adet sentetik ecza ile yakalanan 1 kişi gözaltına alındı.
Edinilen bilgiye göre, Samsun Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü grupları, İlkadım ilçesinde bir ikamette arama yaptı. Yapılan aramada, 2 bin 74 adet sentetik ecza ve 1 adet kurusıkı tabanca ele geçirildi. Olayla ilgili A.M.A. (21) gözaltına alınırken, soruşturma devam ediyor.


0
Samsun’da uyuşturucu operasyonu: 1 gözaltı
0
“Ailemle Ormanlar İçin El Ele” doğa yürüyüşü düzenlenecek
Safranbolu ilçesinde, 2025–2035 Aile ve Nüfus 10 Yılı etkinlikleri kapsamında “Ailemle Ormanlar İçin El Ele” doğa yürüyüşü düzenlenecek.
Aile bağlarını güçlendirmek ve çevre bilincini artırmak amacıyla gerçekleştirilecek etkinlik, 17 Mayıs 2026 Pazar günü saat 11.00’de başlayacak. Yürüyüş, Sarıçiçek Köprücek Mevkii’nden başlayıp Sarıçiçek Göleti’nde sona erecek.
Doğayla iç içe gerçekleştirilecek etkinlikte vatandaşlar aileleriyle birlikte yürüyüş yaparak hem sağlıklı yaşamın önemine dikkat çekecek hem de ormanların korunmasına yönelik farkındalık oluşturacak.
Yetkililer, “Geleceğimiz için el ele, ormanlarımız için omuz omuza” sloganıyla düzenlenecek etkinliğe tüm vatandaşları davet etti.

