Reklam
Reklam

Samsun’da uyuşturucu imalathanesine operasyon

Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
06 Ekim, 2024 08:15 tarihinde yayınlandı
0

Samsun’da narkotik polisi, evine kurduğu düzenekle uyuşturucu imal ederek piyasaya sürdüğü tespit edilen şahsı gözaltına aldı.

Edinilen bilgiye göre, Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde uyuşturucu ile mücadele kapsamında çalışma yapan Samsun Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu ticareti ve imalatına karşı operasyonlarını aralıksız sürdürüyor. Narkotik polisi, İlkadım ve Tekkeköy ilçelerinde H.A.’nın (34) iki ayrı evde kurduğu özel düzenek ile uyuşturucu madde imal ederek piyasaya sürdüğü tespit etti. Özel harekat polislerinin desteğiyle düzenlenen operasyonda 900 gram esrar, 5 kök kenevir bitkisi, kenevir yetiştirme düzenekleri, bir kurusıkı tabanca, bir ruhsatsız tüfek ve 3 adet tüfek kartuşu ele geçirildi. Olayla ilgili H.A., gözaltına alındı. Soruşturma devam ediyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Lastiği patlayan tır, önce su kanalına sonra refüje çarptı: 1 yaralı

lastigi patlayan tir once su kanalina sonra refuje carpti 1 yarali 8kBOZHCi
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
16 Haziran, 2026 00:37 tarihinde yayınlandı
0 0

Kastamonu’da lastiği patlayan maden yüklü tırın önce su kanalına ardından da refüje çarpması sonucunda meydana gelen kazada sürücü yaralandı.

Kaza, Budamış Mahallesi Ankara Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, B.C. idaresindeki 34 ETP 388 plakalı MAN marka tır, lastiğinin patlaması sebebiyle kontrolden çıkarak yol kenarında bulunan su kanalına çarptı. Savrulan tır refüjde refüje çarparak durabildi. Kazada tır sürücüsü yaralandı. Yaralı sürücü, olay yerine çağrılan sağlık ekiplerince Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin