Samsun’da meydana gelen trafik kazasında 4 kişi yaralandı.
Kaza, Samsun’un Tekkeköy ilçesi Kerimbey Mahallesi Atatürk Bulvarı’nda saat 05.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Onur Civil idaresindeki 61 AFT 653 plakalı otomobil direksiyon hakimiyetinin kaybedilmesi sonucu orta refüjdeki demir bariyere çarptı. Kazada yaralanan araç sürücüsü Onur Civil ile birlikte Haydar Civil, Fatma Zengin ve İrfan Şahin ambulansla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Gazi Devlet Hastanesine kaldırıldı.
Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.


Samsun’da trafik kazası: 4 yaralı
Yenice Belediyesi araç filosunu güçlendirdi
Karabük’ün Yenice ilçe Belediyesi, hizmet kapasitesini artırmak amacıyla araç filosuna yeni bir damperli kamyon kazandırdı. Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) tarafından hibe edilen araç belediye envanterine dahil edildi.
Yenice Belediye Başkanı Sertaş Karakaş, belediyenin daha hızlı ve etkin hizmet sunabilmesi için makine parkını güçlendirmeye devam ettiklerini belirtti.
TBB tarafından belediyeye hibe edilen 2026 model, 5 metreküp kapasiteli ve 11 ton yük taşıma kapasitesine sahip damperli kamyonun teslim alındığını ifade eden Karakaş, aracın ilçeye hayırlı olmasını diledi.
Başkan Karakaş, “Güçlü altyapı, güçlü Yenice anlayışıyla araç parkurumuzu yenileyerek hizmet kalitemizi artırmaya devam ediyoruz. İlçemizin çehresini değiştirecek yatırımları kararlılıkla hayata geçirirken, vatandaşlarımıza daha hızlı ve kaliteli hizmet sunmayı sürdüreceğiz” dedi.

