Samsun’da trafiğe kayıtlı taşıt sayısı 500 bine yaklaştı - Karabük Haber Postası
samsunda trafige kayitli tasit sayisi 500 bine yaklasti eGOUp8X7
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
20 Kasım, 2024 16:30 tarihinde yayınlandı
0
0

Samsun’da trafiğe kayıtlı taşıt sayısı 500 bine yaklaştı

Samsun’daki taşıt sayısı bir önceki aya göre 3 bin 830 adet artarak 489 bin 516’ya yükseldi.

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), ekim ayı motorlu kara taşıt istatistiklerini açıkladı. Verilere göre ülkede ekim ayında 209 bin 401 adet taşıtın trafiğe kaydı yapıldı. Trafiğe kayıtlı toplam taşıt sayısı ekim ayı sonu itibarıyla 30 milyon 883 bin 668 oldu.

Samsun’da trafiğe kayıtlı araç sayısı ekim ayı sonu itibarıyla 3 bin 830 adet artarak 489 bin 516’ya çıktı. 489 bin 516 taşıttan 235 bin 480’i otomobil, 12 bin 414’ü minibüs, bin 645’i otobüs, 85 bin 18’i kamyonet, 11 bin 833’ü kamyon, 78 bin 852’si motosiklet, bin 27’si özel amaçlı araç, 63 bin 247’si ise traktörden oluştu.

Kentte ekim ayında 15 bin 960 taşıtın da devri yapıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
sefer yilmaz hedefimiz play offlardan sampiyon olarak yeniden super lige donmek Wzrg8fgI
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
08 Nisan, 2026 00:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Sefer Yılmaz: “Hedefimiz play-off’lardan şampiyon olarak yeniden Süper Lig’e dönmek”

Bodrum FK Teknik Sorumlusu Sefer Yılmaz, Çorum FK ile deplasmanda 1-1 berabere kaldıkları maçın ardından, “İnşallah sonuna kadar devam edeceğiz, hedefimiz play-off’lardan şampiyon olarak yeniden Süper Lig’e dönmek” dedi.

Trendyol 1. Lig 34. hafta karşılaşmasında Bodrum FK, deplasmanda Çorum FK ile 1-1 berabere kaldı. Maçın ardından değerlendirmelerde bulunan Bodrum FK Teknik Direktörü Sefer Yılmaz, “Bu akşam futbol adına çok güzel bir akşam oldu. Çok kaliteli, çok keyifli, güzel bir maçtı. İki takımın da futbolcularını, teknik ekibini tebrik ediyorum. Çok güzel bir maç ortamı vardı, seyirci güzeldi, hava güzeldi, zemin güzeldi. Süper Lig kalitesinde çok zevkli bir mücadeleydi. Çorum FK, bu ligin en kaliteli kadrolarından, en iyi futbol oynayan takımlarından biri. Biz çok iyi hazırlandık, rakibin iyi yönlerini, zaaflarını da biliyorduk. Erken gelen bir golle hiç moralimizi bozmadık. Futbolcularımız aynı taktik, disiplinde devam ettiler. Daha sonra golü de bulduk. İkinci yarı da çok keyifliydi. Maç gitti, geldi. Biz de alabilirdik, Çorum FK da alabilirdi. Penaltı kaçtı. Penaltıdan sonra biz yüzde 100 karşı karşıya kaçırdık. Futbol adına çok keyifli, güzel bir maçtı. Çorum FK ile Bodrum FK’nın güzel de bir rekabeti vardı ama centilmence bir maç oldu. İnşallah sonuna kadar devam edeceğiz, hedefimiz play-off’lardan şampiyon olarak yeniden Süper Lig’e dönmek” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin