blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
07 Mayıs, 2025 12:22 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Samsun’da sis denizi: Karadeniz görünmez oldu

Samsun’da tesirli olan ağır sis, Karadeniz kıyılarını yorgan üzere örttü. Kent merkezindeki kıyı bandında tesirli olan tabiat olayı, hem etkileyici görünümlere sahne oldu hem de görüş arasını düşürdü.
Sahil boyunca yürüyüş yapan vatandaşlar, denizin kaybolduğu, gökyüzüyle birleştiği imajlara tanıklık etti. Sis, Karadeniz’in ufuk çizgisini neredeyse büsbütün görünmez hale getirirken, gri ve puslu tonların hâkim olduğu tabiat görüntüleri, bilhassa fotoğraf tutkunlarının ilgisini çekti.

Havadan görüntülendi
Sıra dışı sis görünümü, dron ile görüntülendi. Kenti yongan üzere örten sis, kartpostallık görünümler sundu. Karadeniz kıyılarını görünmez hale getiren ve toz bulutu üzere görünen sis, vatandaşları şaşırttı.

"İlk kere bu türlü bir sis gördük"
Vatandaşlar, kıyıda yürürken oluşan sessiz ve gizemli atmosferin etkileyici olduğunu belirtirken, kimileri bu eşsiz anları cep telefonlarıyla kaydetti. Birinci kez bu türlü bir sis gördüklerini tabir eden vatandaşlar, görünümün tadını çıkardıklarını söylediler.

Hava tahmini
Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden alınan bilgilere nazaran Samsun’da 5 günlük hava kestirimi şöyle:
7 Mayıs Çarşamba gök gürültülü sağanak yağışlı 23 derece, 8 Mayıs Perşembe sağanak yağışlı 22 derece, 9 Mayıs Cuma modüllü bulutlu 22 derece, 10 Mayıs Cumartesi çok bulutlu 21 derece, 11 Mayıs Pazar gök gürültülü sağanak yağışlı 17 derece.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
03 Ekim, 2025 04:00 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Gece yarısı patlayan su borusu paniğe neden oldu

Bartın’da gece yarısı büyük gürültü ile patlayan su borusu mahalleye panik yaşattı.
Bartın Aladağ Mahallesi 11. Caddede patlayan içme suyu isale sınırı patladı. Gece yarısı gürültü ile patlayan boru, yataklarında uyuyan mahalleliyi panikle uyandırdı. Gürültü ile yataklarından kalkan mahalleli su borusunun patladığını anlayınca rahat nefes aldı. Suyun meskenlerine girmemesi için pencere ve merdivenlerde bekleyerek nöbet tutan vatandaşlar, belediye yetkililerine seslenerek, sınırın bir an evvel tamir edilmesini istedi. Mahalleli patlayan borunun onarılması halinde su baskınına ve meskenlerde hasara neden olabileceğini tabir etti.
Patlayan borudan akan tonlarca su ise konutların ortasından geçen mahalle yolunun yaklaşık 150 metrelik kısmını gölete çevirdi.
Yol boyunca akan su, Aladağ Cami önündeki ana yolda bulunan mazgala döküldü.

Bizi sosyal medyadan takip edin