Samsun’da bir kişinin silahlı atağa uğrayarak yaralanması olayıyla ilgili gözaltına alınan 3 kişi adliyeye sevk edildi.
Olay, Samsun’un Atakum ilçesi Yenimahalle’de dün akşam meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, alacak-verecek sorunu yüzünden O.Y.’nin (23) silahlı saldırısına uğrayan A.K. (20), sol ayak parmağından yaralandı. Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılan A.K. tedavi altına alındı. Silahlı saldırgan O.Y. ve yanında bulunan 2 kişi kaçtı.
Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Ofis Amirliği takımları olayla ilgili O.Y. ile E.A. ve A.O.’yu yakalayarak gözaltına aldı. Şüphelilerin üzerinde yapılan aramada, olayda kullanılan 2 ruhsatsız tabanca ele geçirildi.
Polisteki sorgusu tamamlanan 3 kişi bugün Samsun Adliyesine sevk edildi.


Samsun’da silahlı saldırıyla ilgili 3 kişi adliyeye sevk edildi
Yenice’de altyapı seferberliği sürüyor
Yenice Belediyesi, ilçenin geleceğine yönelik altyapı yatırımlarını aralıksız sürdürüyor. İlçe genelinde devam eden su ve doğalgaz altyapı çalışmalarıyla daha modern ve güçlü bir Yenice hedefleniyor.
Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Yenice Belediye Başkanı Sertaş Karaka, ilçenin dört bir yanında ekiplerin yoğun bir çalışma yürüttüğünü belirterek, “Yenice’mizin geleceğine değer katacak yatırımları bir bir hayata geçirirken, su ve doğalgaz altyapı çalışmalarımız da aralıksız devam ediyor. Uzun yıllar boyunca hemşehrilerimize hizmet edecek sağlam ve modern bir altyapı oluşturmak adına ekiplerimiz sahada yoğun mesai harcıyor” dedi.
Altyapı çalışmalarının yıl içerisinde tamamlanmasının hedeflendiğini ifade eden Karaka, bu yatırımlar sayesinde ilçenin daha güçlü, daha güvenli ve daha yaşanabilir bir yapıya kavuşacağını söyledi.
Altyapı yatırımlarının şehirlerin görünmeyen ancak en önemli hizmetlerinden biri olduğuna dikkat çeken Karaka, “Bugün attığımız her adım; yarının daha konforlu yaşam alanlarına, daha sağlıklı bir çevreye ve daha güçlü bir Yenice’ye dönüşecektir. Vatandaşlarımızın günlük yaşamını kolaylaştıracak, yaşam kalitesini artıracak ve ilçemizin gelişimine katkı sağlayacak projeleri kararlılıkla sürdürüyoruz” ifadelerini kullandı.
Vatandaşların gösterdiği sabır, destek ve anlayışa teşekkür eden Başkan Karaka, Yenice için çalışmaya devam edeceklerini belirterek, “Bizim gayemiz yalnızca bugünün ihtiyaçlarını karşılamak değil; çocuklarımıza ve gelecek nesillere daha modern, daha güçlü ve daha mutlu bir Yenice bırakmaktır. Durmadan çalışıyor, Yenice’nin geleceğini birlikte inşa ediyoruz” diye konuştu.

