Samsun’da silahlı kavga: 4 yaralı - Karabük Haber Postası
samsunda silahli kavga 4 yarali LZsqQgcP
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
24 Ekim, 2024 08:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Samsun’da silahlı kavga: 4 yaralı

Samsun’un Çarşamba ilçesinde iki grup arasında yaşanan silahlı kavgada 2’i ağır 4 kişi yaralandı.

Olay, Çarşamba ilçesi Terme Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, iki grup arasında çıkan tartışmanın büyümesi sonucu E.A. isimli şahıs, elindeki silahla ateş açtı. Mermilerin isabet ettiği S.E., M.E., Ö.E. ve C.E. yaralandı. Yaralılar, olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Çarşamba Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralılardan S.E. ve Ö.E.’nin durumunun ağır olduğu öğrenilirken, olayın şüphelisi E.A.’nın yakalanması için çalışma başlatıldı.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin
2222 3
Asuman Doğan Avatarı
Asuman Doğan tarafından
26 Mart, 2026 14:12 tarihinde yayınlandı
0
0

KARÇEL Emekçileri TİS süreci hakkında bilgilendirildi

Özçelik-İş Sendikası Karabük Şube Başkanı Kenan Yılmaz ve Şube Yönetim Kurulu üyeleri, Karçel AŞ bünyesinde devam eden toplu iş sözleşmesi sürecine ilişkin çalışanlara bilgilendirmede bulundu.

Karçel AŞ’de gerçekleştirilen toplantıda, devam eden toplu iş sözleşmesi görüşmelerinin son durumu ele alındı. Şube Başkanı Kenan Yılmaz, süreç hakkında emekçilere detaylı bilgi vererek, yürütülen müzakerelerde gelinen aşamayı paylaştı.

Başkan Yılmaz konuşmasında, işçilerin haklarını korumak ve geliştirmek adına sürecin titizlikle sürdürüldüğünü belirterek, “Toplu iş sözleşmesi görüşmelerimizi kararlılıkla devam ettiriyoruz. Amacımız, üyelerimizin emeğinin karşılığını en iyi şekilde almasını sağlamak” ifadelerini kullandı.

Toplantıda ayrıca çalışanların talepleri dinlenirken, süreçle ilgili merak edilen sorular da yanıtlandı. Sendika yönetimi, şeffaf bir şekilde yürütülen görüşmeler hakkında düzenli olarak bilgilendirme yapılmaya devam edileceğini vurguladı.

Karçel emekçileri ise yapılan bilgilendirme toplantısından memnuniyet duyduklarını ifade ederek, sürecin birlik ve dayanışma içerisinde tamamlanmasını temenni ettiklerini dile getirdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin