Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
05 Eylül, 2023 00:36 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Samsun’da sel afeti: Cadde yarıldı, araçlar yolun içinde mahsur kaldı

SAMSUN (İHA) – Samsun kent merkezinde tesirli olan sağanak sele dönüştü. Sel nedeniyle ana yollar ve caddelerde yarıklar oluştu. Yarıklara düşen araçlar, vatandaşlar tarafından kurtarılmaya çalışıldı.
Selin ekili olduğu Samsun’da gece saatlerinden itibaren İlkadım ilçesinde metrekareye 150 kiloya yakın yağış düştü. Yüksek kesitlerden gelen sel suları vilayet merkezinde cadde ve sokakların suyla kaplanmasına neden oldu. Giriş katları ve iş yerleri sular altında kalırken, birtakım cadde ve sokaklarda ise dev yarıklar meydana geldi.
İlkadım ilçesi Yenidoğan Mahallesi Dr. Kamil Caddesi’ndeki yol da sel sularına dayanamayarak yarıldı. Yarık içerisinde 10 otomobil mahsur kalırken, kentin birçok yerinde tıpkı durum kelam konusu olduğundan cazibeli ve takımlar yetersiz kaldı. Vatandaşlar yarılan yolun içerisinde kalan araçlarını kendi imkanları ile kurtarmaya çalıştılar.
Selin geceden itibaren tesirli olduğunu tabir eden mağdur vatandaşlar, “Sabah saatlerinde yol çöktü. Bizim de aracımız yolda kaldı. Sağ olsunlar vatandaşların yardımıyla otomobilimizi kurtardık. Kimi arkadaşlarımızın otomobilleri ise yarılan yolda kaldı. Herkese geçmiş olsun” tabirlerini kullandılar.
Sel ve su birikintileri Samsun merkezde birçok yerde hayatı olumsuz etkiledi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
29 Temmuz, 2025 04:07 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Akrobasi hareketleri yapan motosikletliler sivil trafik ekiplerine takıldı

Düzce’de şikayetlerin yoğun geldiği Üniversite hastanesi otoparkında sivil kontrol yapıldı. Akrobasi hareketleri yapan motosiklet şoförlerine cezai süreç uygulandı.
Düzce Üniversitesi Hastanesinin otoparkında son günlerde artan şikayetler üzerine bölgede polis gruplarınca kontrol yapıldı. Düzce İl Emniyet Müdürlüğü trafik tescil ve denetleme şube müdürlüğü grupları daima şikayetlerin geldiği Düzce Üniversitesi otoparkında sivil kontrol gerçekleştirdi. Bölgede bulunan motosiklet şoförlerinin akrobasi hareketleri, abartı egzoz ile yaptıkları hareketler sivil trafik takımlarınca kayıt altına alındı. Otopark çıkışında da yapılan kontrol ile birlikte onlarca motosikletli şoför kontrole alındı. Bir çok hususta yapılan kontrolde hem akrobasi hareketleri yapan hem abartı egzozlarla ilerleyen yahut eksikleri olan şoförlere çeşitli hususlardan binlerce lira cezai süreç uygulandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin