Reklam
Reklam
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
22 Eylül, 2024 20:30 tarihinde yayınlandı
0

Samsun’da sahte içki yapımında kullanılan 2 ton etil alkol ele geçirildi

Samsun’da bir tırda arama yapan polis sahte içki yapımında kullanılan 2 ton 40 litre etil alkol ele geçirildi.
Edinilen bilgiye göre, Samsun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri, halk sağlığını tehdit eden ve devleti zarara uğratacak şekilde kaçak ve sahte içki üretimi ve ticareti yapan kişilere yönelik operasyonlarını sürdürüyor.
KOM Şube Müdürlüğü ekipleri, Atakum ilçesinde düzenlenen operasyonda, durdurdukları bir tırda arama yaptı. Yapılan aramda 2 ton 40 litre etil alkol ele geçirildi. Olayla ilgili R.A. (32) gözaltına alındı. Soruşturma devam ediyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin
devrekte genclik haftasi cesitli etkinliklerle kutlandi QvEtuRfD
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
15 Mayıs, 2026 20:22 tarihinde yayınlandı
0
0

Devrek’te Gençlik Haftası çeşitli etkinliklerle kutlandı

Devrek’te düzenlenen Gençlik Haftası çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Zonguldak’ın Devrek İlçesinde 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında düzenlenen etkinlikler davetliler tarafından beğeni ile izlendi.

Cumhuriyet Alanında gerçekleştirilen programa İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Akif Başdağ tarafından anıta çelen sunumu ile başlandı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından günün anlam ve önemini belirten konuşmalar gerçekleştirildi.

Öğrenciler tarafından sergilenen folklor gösterilerinin ardından yine öğrenciler tarafından gerçekleştirilen spor gösterilerinden sonra program sona erdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin