Reklam
Reklam
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
26 Eylül, 2024 04:52 tarihinde yayınlandı
0

Samsun’da sahte içki imalatına polis baskını: 1 gözaltı

Samsun’da sahte alkollü içki imalatı yapılan bir eve polis tarafından düzenlenen operasyonunda 1 kişi gözaltına alındı.
Olay, Samsun’un İlkadım ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Samsun İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kaçak alkollü ürün üretimi ve sahteciliğine yönelik yaptıkları araştırmalar sonucu sahte içki imalatına çevrilmiş bir ikamette kaçak alkol üretimi yapıldığı ve satışa sunulduğu bilgisine ulaştı. Bahse konu adrese gerçekleştirilen operasyonda, 80 litre etil alkol, 14 litre yapma alkollü içki ve 34 adet alkollü içki kiti ele geçirildi. Olayla ilgili M.U. (53) gözaltına alındı. Soruşturma devam ediyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin
tosya ilcesinde sehir ici trafigi yeniden ele aliniyor mqgelec7
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
13 Mayıs, 2026 20:15 tarihinde yayınlandı
0
0

Tosya ilçesinde şehir içi trafiği yeniden ele alınıyor

Tosya Kaymakamlığı ve Tosya Belediyesi’nin öncülüğünde düzenlenen şehir içi trafiğine yönelik toplantıda, ilçede yaşanan trafik sorunları kapsamlı şekilde ele alındı.

Tosya Kaymakamı Timur Büyükçe, Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil, Tosya İlçe Emniyet Müdürü Mutlu Cenkış, Tosya İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Üstteğmen Oğuzhan Dişçeken ve Tosya Şoförler Odası Başkanı Ahmet Baş’ın katılımlarıyla ilçenin trafik düzeni ve ulaşım konularına yönelik toplantı gerçekleştirildi.

Tosya Belediyesi’nde düzenlenen toplantıda, şehir merkezindeki otopark kullanımı, sarı çizgi uygulamaları, yeni park yasak alanları, tek yön uygulamaları, trafik yoğunluğunun azaltılması ve yaya güvenliğinin artırılması gibi birçok önemli konu detaylı şekilde ele alındı. İlçede trafik akışının daha düzenli hale getirilmesi adına mevcut uygulamalar değerlendirilirken, vatandaşların günlük yaşamını kolaylaştıracak çözüm önerileri üzerinde duruldu.

Karşılıklı görüş alışverişiyle geçen toplantıda, özellikle şehir içi ulaşımın daha güvenli ve sürdürülebilir bir yapıya kavuşması adına kurumlar arası iş birliği ve koordinasyonun önemine dikkat çekildi. Trafik düzeninin sağlanması, sürücü ve yayaların güvenliğinin artırılması ve şehir merkezindeki yoğunluğun azaltılmasına yönelik atılabilecek adımlar toplantıda kapsamlı şekilde değerlendirildi.

Toplantıda yapılan değerlendirmeler doğrultusunda, ilçenin ihtiyaçlarına uygun trafik düzenlemeleri ve uygulamalarının ilgili kurumlarla koordineli şekilde sürdürüleceği ifade edildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin