Samsun’da sahte içki imalatına polis baskını: 1 gözaltı - Karabük Haber Postası
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
26 Eylül, 2024 04:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Samsun’da sahte içki imalatına polis baskını: 1 gözaltı

Samsun’da sahte alkollü içki imalatı yapılan bir eve polis tarafından düzenlenen operasyonunda 1 kişi gözaltına alındı.
Olay, Samsun’un İlkadım ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Samsun İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kaçak alkollü ürün üretimi ve sahteciliğine yönelik yaptıkları araştırmalar sonucu sahte içki imalatına çevrilmiş bir ikamette kaçak alkol üretimi yapıldığı ve satışa sunulduğu bilgisine ulaştı. Bahse konu adrese gerçekleştirilen operasyonda, 80 litre etil alkol, 14 litre yapma alkollü içki ve 34 adet alkollü içki kiti ele geçirildi. Olayla ilgili M.U. (53) gözaltına alındı. Soruşturma devam ediyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin
gw2
Asuman Doğan Avatarı
Asuman Doğan tarafından
23 Nisan, 2026 10:30 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük Belediyesini çocuklar yönetti

Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya bugün birbirinden kıymetli misafirlerini ağırladı. Şehit Metin Arslan İlkokulu öğrencileri Sadık Efe Bal, Elvin Deren Demirsoy, Ece Aslan, ve Ömer Karakavuz ile Atatürk Kamer Kreşi’nden gelen minik öğrencileri belediyede ağırladı. 23 Nisan’ın coşkusu cıvıl cıvıl belediyeyi sararken Başkan Çetinkaya geleceğin büyüklerine başkanlık makamını devretti.

Başkan Özkan Çetinkaya, Karabük’ün güzel çocuklarını belediyede ağırlamaktan büyük mutluluk duyduklarını ifade ederek, ziyaretçileriyle tek tek ilgilendi.

Çocuklara duyulan sevginin ve güvenin, yarınlara olan inancın en kıymetli göstergesi olduğunu vurgulayan Çetinkaya, geleceği emanet edeceğimiz nesiller için çalışmanın en büyük sorumlulukları olduğunu dile getirdi. Ziyaret sırasında makam koltuğunu çocuklara bırakan Çetinkaya, “Bu koltuklar, yarın ülkesine hizmet edecek evlatlarımızın emanetidir” sözleriyle çocuklara duyduğu güveni dile getirdi. Karabük Belediyesi, 23 Nisan’ın ruhuna yakışan sıcak ve samimi anlara ev sahipliği yaptı.

Çocuklarla yakından ilgilenen ve onların hayallerini dinleyen Başkan Çetinkaya, vatan sevdasının ve çocuklara duyulan sevginin aynı yürekte buluştuğunu belirterek, her hizmetin merkezinde bu anlayışın yer aldığını ifade etti. Miniklerin gözlerindeki umut ve heyecanın, geleceğe dair en güçlü motivasyon olduğunu söyledi.

Karabük Belediyesi KAMER kreşinden gelen çocuklar Başkan Çetinkaya’ya kendi çizdikleri resimleri hediye etti. Çetinkaya miniklerle özel olarak ilgilenirken bütün resimleri tek tek değerlendirdi. Neşeli anlara ev sahipliği yapan Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya da çocuklara hediyeler takdim ederek bayramlarını kutladı. Başkan amcaları ile keyifli bir gün geçiren Atatürk KAMER kreş öğrencileri Belediyeden mutlu ayrıldı.

Ziyaret, İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş’ın yanı sıra, Şehit Metin Arslan İlkokulu Müdürü Recep Türkoğlu, Sınıf Öğretmeni Ayşe Ünal, Atatürk KAMER Kreş Öğretmeni Perihan Özbek ve öğrencilerin katılımıyla gerçekleşti.

Bizi sosyal medyadan takip edin