Reklam Alanı — Yan Sol Reklam Bu alana reklam ver
Reklam Alanı — Yan Sağ Reklam Bu alana reklam ver
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
25 Kasım, 2024 12:15 tarihinde yayınlandı
0

Samsun’da okullara kar tatili

Samsun geneli Milli Eğitim Bakanlığına bağlı tüm okullar kar ve buzlanma dolayısıyla 1 günlüğüne tatil edilirken çocukları ana okulu ve kreşe giden, hamile ve engelli olan kamu kurumunda çalışan anneler de 1 gün idari izinli sayıldı.

Samsun’da etkili olan kar yağışı ve buzlanma nedeniyle eğitime 1 gün ara verildi. Samsun Valiliğinden yapılan açıklamada, “Samsunlu hemşehrilerimiz, sevgili öğrencilerimiz, kıymetli öğretmenlerimiz ve velilerimiz; ilimizde etkili olan kuvvetli sağanak, yoğun kar yağışı ve buzlanma tehlikesi nedeniyle; ilimiz genelindeki Milli Eğitim Bakanlığına bağlı tüm resmi, özel, örgün ve yaygın eğitim kurumlarında eğitim-öğretime 25 Kasım 2024 Pazartesi günü 1 (bir) gün süreyle ara verilmiştir. Kamu kurumlarımızda görevli hamile, engelli ve çocuğu kreş veya anaokuluna devam eden anneler de 1 (bir) gün idari izinli sayılacaktır” denildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
g 2
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
05 Mayıs, 2026 12:41 tarihinde yayınlandı
0

Eskipazar Kaymakamından köy ziyareti

Eskipazar İlçe Kaymakamı Kübra Ustaoğlu, ilçeye bağlı Yürecik Köyü’nü ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. Ziyarete İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Cumali Uzun, İl Genel Meclis Üyeleri İsmail Bağçe ve Tuncer Başkaya ile Köylere Hizmet Götürme Birliği Müdürü Cengiz Özenir de katıldı.

Köy muhtarı Ali Çakmak’ın da hazır bulunduğu ziyarette Kaymakam Ustaoğlu, köy sakinlerinin talep ve sorunlarını dinledi. Vatandaşlarla tek tek ilgilenen Ustaoğlu, sohbet havasında geçen buluşmada köyün genel durumu hakkında bilgi aldı.

Kaymakam Ustaoğlu, vatandaşlar tarafından iletilen taleplerin ilgili kurumlara iletileceğini ve gerekli değerlendirmelerin yapılması için çalışma başlatılacağını söyledi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren köylüler, Kaymakam Ustaoğlu ve beraberindeki heyete teşekkür etti.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin