Samsun’da Öğretmenler Günü törenle kutlandı - Karabük Haber Postası
Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver
samsunda ogretmenler gunu torenle kutlandi
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
24 Kasım, 2024 16:30 tarihinde yayınlandı
0
0

Samsun’da Öğretmenler Günü törenle kutlandı

SAMSUN (İHA) – Samsun’da 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Atatürk Anıtı’nda tören düzenlendi.

24 Kasım Öğretmenler Günü dolayasıyla İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Atatürk Anıtı’nda düzenlenen tören anıta çelenk sunumu ile başladı. Tören saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunması ile devam eti.

Öğretmenler Günü’nün önemine değinen Samsun İl Milli Eğitim Müdürü Murat Ağar, “Biz öğretmenler için çok anlamlı bir gündeyiz. Aslında tüm toplumumuzun da öğretmenlere verdiği değerin de bir göstergesi bugün. Büyük bir sorumluluk duygusu içerisinde görevimizi yerine getirmeye çalışıyoruz. İlimizin ve ülkemizin her yerinde görev yapan öğretmenlere başarılar diliyorum. Görevleri başında ya da emeklilikten sonra vefat eden öğretmenlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Ayrıca şehit öğretmenlerimize Allah’tan rahmet, gazi öğretmenlerimize de acil şifalar diliyorum. İnsanlara, toplumumuza, bireylere ömürleri boyunca refakat eden, onlara rehberlik eden, hayatlarına dokunan, yaşamlarına anlam katan tüm öğretmenlerimizin gününü kutluyorum” dedi.

Tören, toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
polis okul onlerinde kus ucurtmuyor vIsxFUk2
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
27 Nisan, 2026 12:15 tarihinde yayınlandı
0
0

Polis okul önlerinde kuş uçurtmuyor

Bartın’da 36 okulda görevlendirilen polis ekipleri, okul çevrelerinde adeta kuş uçurtmuyor.

Bartın’da öğrencilerin güvenli bir şekilde eğitimlerini sürdürebilmesi için okul ve çevrelerinde yoğun güvenlik tedbirleri alınıyor. İl merkezindeki 21 lise, 15 ortaokul ve ilkokul önünde görevlendirilen toplam 36 polis, okul girişlerinde, öğle arası ve okul çıkışlarında öğrencilerin güvenliğini sağlıyor. Okullarda sabit olarak görevlendirilen Bartın Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube ile diğer şube ve birimlerdeki 36 polisin yanı sıra Asayiş ile Trafik Şube görevlilerinden oluşan 16 ekip ise okul çevrelerinde devriye geziyor. Ekipler, okul çevrelerinde sık sık kimlik kontrolü yaparak, suçluların öğrencilerle yakınlaşmasını önlemeye çalışıyor. Ekipler okul ve yurt çevrelerinde bekleyen, gezen şüpheli şahıslara yönelik yaptığı kimlik kontrollerinin yanı sıra park bahçe, umuma açık iş yerleri ve metruk binalarda da denetimler gerçekleştiriyor.

Okul çevrelerinde adeta kuş uçurtmayan ekipler, son 5 günde okul ve yurt çevrelerinde 82 kişinin Genel Bilgi Tarama (GBT) sorgusunu yaptı. Ekipler aynı tarihlerde toplam 103 umuma açık işyeri, 16 park ve bahçe, 23 metruk bina, 10 yurt çevresi ile 79 okul çevresinde denetim gerçekleştirdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin