Reklam
Reklam
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
05 Ekim, 2023 08:48 tarihinde yayınlandı
0

Samsun’da narkotik ve asayiş uygulaması: 37 kişi hakkında işlem yapıldı

Samsun’da narkotik polisi ve asayiş polisi tarafından yapılan çalışmalarda uyuşturucu ve silah ele geçerken, 37 kişi hakkında yasal işlem başlatıldı.

Edinilen bilgiye göre, Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde uyuşturucu ve asayişe müessir suçlarla mücadele kapsamında çalışma yapan Samsun Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Asayiş Şube Müdürlüğü ve İlkadım İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, İlkadım ilçesinde uyuşturucu ve asayiş uygulaması düzenledi. Yapılan çalışmalarda 382,74 gram metamfetamin, 128,23 gram esrar, 83,31 gram sentetik kannabinoid, 125 adet sentetik ecza, 15,99 gram sentetik ecza tozu, 0,5 gram kokain, 2 adet hassas terazi, 2 adet ruhsatsız tabanca, 33 adet tabanca fişeği ile suçtan elde edildiği değerlendirilen 12 bin 925 TL, 250 euro, 100 dolar ve 12 adet uyuşturucu madde kullanma aparatı ele geçirildi. Kullanmak için uyuşturucu veya uyarıcı madde bulundurma ve kabul etmek suçundan aranan 1 kişi ile kasten yaralama suçundan aranan 1 kişi yakalandı. Yapılan çalışmalarda toplam 37 kişi hakkında yasal işlem başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
yesilirmakta su seviyesi yukseldi vatandaslar tehlikeye ragmen kopruye akin etti gxBwalDj
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
23 Mayıs, 2026 00:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Yeşilırmak’ta su seviyesi yükseldi: Vatandaşlar tehlikeye rağmen köprüye akın etti

Tokat’ta son günlerde etkili olan yoğun yağışlar ve Almus Barajı’nın dolusavağının taşmasının ardından Yeşilırmak’ta su seviyesi yükseldi. İl merkezinden geçen ırmağın debisinin artmasıyla birlikte Atatürk Köprüsü çevresinde tehlikeli görüntüler oluştu.

Kent merkezinde gece saatlerinde yükselen su seviyesini gören vatandaşlar köprü üzerine akın etti. Taşkın riskine rağmen köprü çevresinde toplanan çok sayıda vatandaş, cep telefonlarıyla o anları görüntüledi. Bazı vatandaşlar, Yeşilırmak’ın uzun yıllardır ilk kez bu kadar yükseldiğini ifade etti. Kahverengiye dönen ve hızla akan suyun köprü ayaklarına kadar ulaştığı görüldü. Özellikle köprü altında oluşan güçlü akıntı dikkat çekti. Öte yandan Yeşilırmak’taki yükseliş dron ile havadan da görüntülendi. Görüntülerde suyun debisinin ciddi şekilde arttığı, köprü çevresinde yoğun insan kalabalığı oluştuğu ve ırmağın taşkın seviyesine yaklaştığı görüldü. Yetkililer, vatandaşların dere ve ırmak kenarlarından uzak durmaları konusunda uyarılarda bulundu.

Bizi sosyal medyadan takip edin