Reklam
Reklam

Samsun’da mobilya imalathanesinde yangın

Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
27 Kasım, 2024 12:45 tarihinde yayınlandı
0

Samsun’un Tekkeköy ilçesinde bir mobilya imalathanesinde çıkan yangın, itfaiyenin müdahalesiyle söndürüldü. İş yerinde büyük çapta hasar oluştu.

Kirazlık Mahallesi Sahil Caddesi, Örnek Sanayi Sitesi’nde, çocuk ve genç odaları üzerine üretim yapan Yunus Özer’e ait Deraks adlı mobilya imalathanesinde saat 05.00 sıralarında yangın çıktı. İş yerinin 2’nci katında çıktığı tespit edilen yangında alevler binayı sardı. İhbar üzerine bölgeye itfaiye, ambulans ve polis ekipleri sevk edildi. Ekiplerin yaklaşık 2 saat süren çalışması sonucu yangın kontrol altına alınarak söndürüldü. Yangında büyük çapta maddi zarar meydana geldi.

Samsun Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Ertan Özcan, “Yangın haberini alır almaz harekete geçtik. İlkadım, Bafra ve Çarşamba Bölge İtfaiye Amirliğine bağlı araç ve personel takviyesiyle yangına müdahale ettik. İki saat süren müdahale sonrası yangını kontrol altına alıp söndürdük. Yangının çıkış sebebini araştırıyoruz” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yenice Belediyesi araç filosunu güçlendirdi

Yenice Belediyesi arac filosunu guclendirdi
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
17 Haziran, 2026 13:27 tarihinde yayınlandı
0 0

Yenice ilçe Belediyesi, hizmet kapasitesini artırmak amacıyla araç filosuna yeni bir damperli kamyon kazandırdı. Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) tarafından hibe edilen araç belediye envanterine dahil edildi.

Yenice Belediye Başkanı Sertaş Karakaş, belediyenin daha hızlı ve etkin hizmet sunabilmesi için makine parkını güçlendirmeye devam ettiklerini belirtti.

TBB tarafından belediyeye hibe edilen 2026 model, 5 metreküp kapasiteli ve 11 ton yük taşıma kapasitesine sahip damperli kamyonun teslim alındığını ifade eden Karakaş, aracın ilçeye hayırlı olmasını diledi.
Başkan Karakaş, “Güçlü altyapı, güçlü Yenice anlayışıyla araç parkurumuzu yenileyerek hizmet kalitemizi artırmaya devam ediyoruz. İlçemizin çehresini değiştirecek yatırımları kararlılıkla hayata geçirirken, vatandaşlarımıza daha hızlı ve kaliteli hizmet sunmayı sürdüreceğiz” dedi.

 

 

Bizi sosyal medyadan takip edin