Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
22 Kasım, 2024 12:22 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Samsun’da masalsı sonbahar: Tablo gibi görüntüler

Samsun’un yüksek kesimlerinde sarı, mor, kırmızı, turuncu ve kahverengi tonlarına bürünen ağaçlar ortaya masalsı görüntüler çıkardı.
Sonbaharda ağaçlarda oluşan renk cümbüşü göz alıcı güzellikleriyle görenleri büyülüyor. Atakum ilçesi Özören ve Kayagüney Mahallerinin olduğu mevkide bulunan ormanlık alanlardaki ağaçlar rengarenk görüntüsüyle görenleri hayran bırakıyor. Doyumsuz manzaralar oluşturan rengarenk gürgen, meşe, kavak ağaçları sonbaharın en güzel halini yansıtıyor. Sis bulutunun da etkili olduğu ormanlık alanlar tabloyu andırıyor.
Bölgeyi ziyaret eden bazı üniversite öğrencileri büyüleyici sonbahar manzarası karşısında fotoğraf çektirerek bu eşsiz manzarayı kaydettiler.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
19 Ekim, 2025 20:52 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Kyokushin Milli Takım seçmeleri Karabük’te başladı

Türkiye Karate Federasyonu tarafından düzenlenen Kyokushin Ulusal Kadro seçmeleri Karabük’te başladı.
Açılış seremonisi Yenimahalle Spor Salonu’nda gerçekleşen seçmelerde; Büyükler Açık Sıklet, Yıldızlar, Ümitler, Gençler Kata/Kumite kategorileri yer aldı.
Organizasyona, 9 farklı vilayetten 26 spor kulübünü temsilen 105 sportmen iştirak sağladı. Açılış merasimine Gençlik ve Spor Vilayet Müdürü Coşkun Güven, Türkiye Karate Federasyonu Asbaşkanı Osman Fatih Destici, Spor Hizmetleri Müdürü İsmail Özcan ve Karate Federasyonu Karabük Vilayet Temsilcisi Onurcan İstenci katıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan merasimde, Vilayet Müdürü Coşkun Güven ile Asbaşkan Osman Fatih Destici birer konuşma yaparak tüm atletlere muvaffakiyet dileklerinde bulundu.
İki gün sürecek seçmelerde, başarılı olan atletler Türkiye Ulusal Takımı’nda yer alabilmek için kıyasıya çaba edecek.

Bizi sosyal medyadan takip edin