Samsun’da marangoz atölyesindeki zuladan uyuşturucu madde çıktı - Karabük Haber Postası
Karabük
İmsak 05:27
Güneş 06:52
Öğle 13:03
İkindi 16:24
Akşam 19:05
Yatsı 20:24
İftara son --:--
samsunda marangoz atolyesindeki zuladan uyusturucu madde cikti BfY2QQnI
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
25 Şubat, 2025 20:45 tarihinde yayınlandı
0
0

Samsun’da marangoz atölyesindeki zuladan uyuşturucu madde çıktı

Samsun’da narkotik polisi tarafından marangoz atölyesinde yapılan aramada zulalanmış uyuşturucu unsur ele geçirildi.

Edinilen bilgiye nazaran, Samsun’un İlkadım ilçesinde faaliyet gösteren bir marangoz atölyesine düzenlenen operasyonda yüklü ölçüde uyuşturucu unsur elde edildi. Samsun Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü gruplarının çalışması sonucu gerçekleştirilen baskında, E.İ. (37) ve Ö.B. (20) gözaltına alındı. Şahısların ikametlerinde ve iş yerlerinde arama yapıldı. Marangoz atölyesi olarak kullanılan iş yerinde ayrıntılı inceleme yapan gruplar, dolaplardan birinin ardına zulalanmış halde uyuşturucu unsurlar buldu. Yapılan ayrıntılı aramalarda, 2 kilo 225 gram metamfetamin, 63 gram kokain, 52 adet sentetik ecza, 8,25 gram esrar 4,09 gram bonzai (sentetik kannabinoid), 1 adet hassas terazi ve 1 adet gaz el bombası ele geçirildi. Soruşturma devam ediyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin
kadir
Asuman Doğan Avatarı
Asuman Doğan tarafından
17 Mart, 2026 13:44 tarihinde yayınlandı
0
0

Kadir Gecesi’nde öğrenciler aynı sofrada buluştu

Kadir Gecesi’nin manevi atmosferi, İsmail Necati Efendi Yurdu’nda düzenlenen özel programla öğrencilerle birlikte yaşandı.

Programa Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven’in yanı sıra AFAD İl Müdürü Mustafa Avcı, İŞKUR İl Müdürü Sinan Karademir ve Yurt Hizmetleri Müdürü Mehmet Özkeskin katıldı. Protokol üyeleri, öğrencilerle sohbet ederek Kadir Gecesi’nin anlam ve önemine vurgu yaptı.

Etkinlik kapsamında yurt öğrencilerinden oluşan Tasavvuf Korosu tarafından gerçekleştirilen dinleti, geceye ayrı bir manevi hava kattı. Programda ayrıca Osmanlı macunu ikramı ve çeşitli geleneksel etkinlikler düzenlenerek katılımcılara keyifli anlar yaşatıldı.

Dualar eşliğinde gerçekleşen program, hatıra fotoğraflarının çekilmesiyle sona erdi. Kadir Gecesi’nin huzur ve bereketi, öğrencilerle birlikte paylaşıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin