Reklam
Reklam
samsunda marangoz atolyesindeki zuladan uyusturucu madde cikti BfY2QQnI
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
25 Şubat, 2025 20:45 tarihinde yayınlandı
0

Samsun’da marangoz atölyesindeki zuladan uyuşturucu madde çıktı

Samsun’da narkotik polisi tarafından marangoz atölyesinde yapılan aramada zulalanmış uyuşturucu unsur ele geçirildi.

Edinilen bilgiye nazaran, Samsun’un İlkadım ilçesinde faaliyet gösteren bir marangoz atölyesine düzenlenen operasyonda yüklü ölçüde uyuşturucu unsur elde edildi. Samsun Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü gruplarının çalışması sonucu gerçekleştirilen baskında, E.İ. (37) ve Ö.B. (20) gözaltına alındı. Şahısların ikametlerinde ve iş yerlerinde arama yapıldı. Marangoz atölyesi olarak kullanılan iş yerinde ayrıntılı inceleme yapan gruplar, dolaplardan birinin ardına zulalanmış halde uyuşturucu unsurlar buldu. Yapılan ayrıntılı aramalarda, 2 kilo 225 gram metamfetamin, 63 gram kokain, 52 adet sentetik ecza, 8,25 gram esrar 4,09 gram bonzai (sentetik kannabinoid), 1 adet hassas terazi ve 1 adet gaz el bombası ele geçirildi. Soruşturma devam ediyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin
devrekte universite ogrencileri mezuniyetlerini kep atarak kutladilar 3JrmckTt
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
07 Haziran, 2026 04:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Devrek’te Üniversite öğrencileri mezuniyetlerini kep atarak kutladılar

Devrek Şehir Stadında yüzlerce öğrenci mezuniyet sevinçlerini keplerini havaya atarak kutladılar.

Zonguldak’ın Devrek İlçesinde Bülent Ecevit Üniversitesi Devrek Meslek Yüksekokulu ve Gökçebey Mithat Mehmet Çanakçı Meslek Yüksekokulu 2025-2026 Akademik Yılı Mezuniyet Töreninde yüzlerce üniversite öğrencisi okullarını bitirmenin sevincini keplerini havaya atarak kutladılar.

Devrek Şehir Stadyumunda gerçekleştirilen programda Devrek Meslek Yüksekokulu Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu ile Gökçebey Mithat Mehmet Çanakçı Meslek Yüksekokulu öğrencilerinin bir araya geldiği mezuniyet töreninde 500 öğrenci mezun olmanın sevincini keplerini havaya atarak kutlarken, programa katılan protokol üyeleri ve yaklaşık 2000 öğrenci yakını da bu sevince tanıklık ettiler.

Düzenlenen mezuniyet törenine; Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Servet Karasu, Devrek Belediye Başkanı Özcan Ulupınar, Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk, Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş ile çok sayıda davetli katıldı.

Programın sonunda yüzlerce öğrenci protokol üyelerinin de iştiraki mezun olmanın sevincini keplerini havaya atarak kutladılar.

Bizi sosyal medyadan takip edin