Samsun’da Kültür Yolu Festivali coşkuyla devam ediyor - Karabük Haber Postası
samsunda kultur yolu festivali coskuyla devam ediyor 8yJbNWWV jpg
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
16 Haziran, 2024 12:37 tarihinde yayınlandı
0
0

Samsun’da Kültür Yolu Festivali coşkuyla devam ediyor

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından düzenlenen Türkiye Kültür Yolu Festivali’nin dördüncü durağı olan Samsun Kültür Yolu Festivali sekizinci gününde; konserler, sergiler, atölyeler, söyleşiler, gastronomi deneyimleri ve her yaşa uygun birbirinden renkli etkinliklere ev sahipliği yaptı.

Festival kapsamında; Samsun Atatürk Kültür Merkezi’nde, “Ercan Polat” sahne alırken, sevilen isim “Mehmet Kemiksiz” ise Saathane Meydanı’nda Samsunlularla buluştu. Samsun Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezi’nde “Aslı Hünel” şarkılarıyla dinleyenlerine müzik ziyafeti yaşattı. Samsun Atatürk Kültür Merkezi Aydın Gün Sahnesi’nde gerçekleşen “Samsun Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı Türk Halk Müziği Korosu Deyişler ve Semahlar” konseri de ilgiyle karşılandı.

Çocuklar içinde festival

Doğupark’ta kurulan “Çocuk Köyü” gün boyunca birbirinden renkli aktivitelere, atölye çalışmalarına, sahne gösterilerine, tiyatrolara ev sahipliği yaptı. “Aşuk Maşuk” sahne şovu ve “Kral Şakir” tiyatrosu çocuklara eğlenceli saatler yaşattı.

Fatma Turgut sahne aldı

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından Samsun’da düzenlenen Türkiye Kültür Yolu Festivali’nin yedinci gününde sahne alan ünlü şarkıcı Fatma Turgut, dinleyicilerine müzikle dolu bir gece yaşattı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
emekli ogretmen evinde olu bulundu yyNXHOv6
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
24 Nisan, 2026 00:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Emekli öğretmen evinde ölü bulundu

Kastamonu’nun Daday ilçesinde kendisinden haber alınamayan emekli öğretmen, yalnız yaşadığı evinde ölü bulundu.

Olay, Daday ilçesi Çölmekçiler köyünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, yalnız yaşayan emekli müzik öğretmeni Ali Özcan’dan (69) haber alamayan komşuları, şüphe üzerine durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbar üzerine köye jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Eve giren ekipler, 69 yaşındaki Ali Özcan’ı hareketsiz halde buldu. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrollerde, Özcan’ın hayatını kaybettiği belirlendi.

Cenazesi morga kaldırılan Özcan’ın kalp krizi sebebiyle hayatını kaybettiği değerlendiriliyor. Özcan’ın kesin ölüm sebebinin ise otopsi incelemesi neticesinde kesinleşeceği öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin