Samsun’da Kültür Yolu Festivali coşkuyla devam ediyor - Karabük Haber Postası
samsunda kultur yolu festivali coskuyla devam ediyor 8yJbNWWV jpg
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
16 Haziran, 2024 12:37 tarihinde yayınlandı
0
0

Samsun’da Kültür Yolu Festivali coşkuyla devam ediyor

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından düzenlenen Türkiye Kültür Yolu Festivali’nin dördüncü durağı olan Samsun Kültür Yolu Festivali sekizinci gününde; konserler, sergiler, atölyeler, söyleşiler, gastronomi deneyimleri ve her yaşa uygun birbirinden renkli etkinliklere ev sahipliği yaptı.

Festival kapsamında; Samsun Atatürk Kültür Merkezi’nde, “Ercan Polat” sahne alırken, sevilen isim “Mehmet Kemiksiz” ise Saathane Meydanı’nda Samsunlularla buluştu. Samsun Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezi’nde “Aslı Hünel” şarkılarıyla dinleyenlerine müzik ziyafeti yaşattı. Samsun Atatürk Kültür Merkezi Aydın Gün Sahnesi’nde gerçekleşen “Samsun Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı Türk Halk Müziği Korosu Deyişler ve Semahlar” konseri de ilgiyle karşılandı.

Çocuklar içinde festival

Doğupark’ta kurulan “Çocuk Köyü” gün boyunca birbirinden renkli aktivitelere, atölye çalışmalarına, sahne gösterilerine, tiyatrolara ev sahipliği yaptı. “Aşuk Maşuk” sahne şovu ve “Kral Şakir” tiyatrosu çocuklara eğlenceli saatler yaşattı.

Fatma Turgut sahne aldı

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından Samsun’da düzenlenen Türkiye Kültür Yolu Festivali’nin yedinci gününde sahne alan ünlü şarkıcı Fatma Turgut, dinleyicilerine müzikle dolu bir gece yaşattı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
samsunspordan atilla karaoglan tepkisi 4FWTNhQh
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
23 Nisan, 2026 00:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Samsunspor’dan ‘Atilla Karaoğlan’ tepkisi

SAMSUN (İHA) – Süper Lig ekiplerinden Samsunspor, Türkiye Kupası çeyrek final müsabakasına Atilla Karaoğlan’ın atanmasına tepki göstererek, “kabul edilemez” olarak nitelendirdi.

Süper Lig’de 2 hafta önce oynanan Çaykur Rizespor-Samsunspor maçını yöneten ve tartışmalı kararlara imza atan hakem Atilla Karaoğlan, yarın oynanacak Samsunspor-Trabzonspor Türkiye Kupası çeyrek final mücadelesine atandı. Samsunspor, yazılı bir açıklama yaparak hakem atamasına tepki gösterdi. Kırmızı-beyazlı kulüpten yapılan duyuruda duyuruda şu ifadelere yer verildi:

“Daha iki hafta önce Çaykur Rizespor ile oynadığımız karşılaşmada, Teknik Direktörümüz Thorsten Fink’e tartışmalı bir kararla gösterdiği kırmızı kart sonrası 3 maç ceza almasına neden olan hakem Atilla Karaoğlan’ın, Trabzonspor ile oynayacağımız Türkiye Kupası çeyrek final müsabakasına yeniden atanmasını kabul edilemez buluyoruz. Teknik Direktörümüzün cezası henüz devam ederken, bu karara sebep olan hakemin sahada görev alacak olması futbolun adalet duygusuyla örtüşmemektedir. Geniş bir hakem havuzu bulunmasına rağmen, böylesine kritik bir karşılaşma öncesinde aynı ismin tekrar maçımızda görevlendirilmesini doğru bulmadığımızı kamuoyunun bilgisine sunarız. Türkiye Futbol Federasyonu ve Merkez Hakem Kurulu’nun, hatalı olduğunu düşündüğümüz bu kararı yeniden gözden geçirmesini bekliyoruz. Kulübümüz, Türk futbolunda daima adalet ve eşitlik ilkesine sahip çıkmakta olup, futbolumuzu yönetenlerin de bu hassasiyetimizi anlamalarını beklemekteyiz.”

Atilla Karaoğlan’ın 9 Nisan’da yönettiği karşılaşmayı Samsunspor, Rizespor karşısında 4-1 kaybetmişti.

Bizi sosyal medyadan takip edin