blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
16 Nisan, 2025 04:07 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Samsun’da koca dehşeti: Uzaklaştırma kararı bulunan eşini sokak ortasında öldürdü

Samsun’da bir kişi, uzaklaştırma kararı bulunan boşanma evresindeki 3 çocuk annesi karısını sokak ortasında kurşun yağdırarak öldürdü.
Olay, Samsun’un Canik ilçesi Karşıyaka Mahallesi Ok Sokak üzerinde saat 22.15 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, Emrah Akpınar (38) boşanma basamağında olduğu, hakkında uzaklaştırma kararı bulunan 3 çocuk annesi eşi Emine Akpınar’a (36) sokak ortasında tabancayla kurşun yağdırarak başından vurdu. Silah sesleri üzerine olay yerine polis ve ambulans sevk edildi. Olay yerine giden polis ve sıhhat grupları Emine Akpınar’ın sokak ortasında hayatını kaybettiğini tespit etti. Emine Akpınar’ın yakınları olay yerine gelerek acı haberi alınca hudut krizi geçirdiler. Baygınlık geçirenler ambulansla hastaneye kaldırıldı. Emine Akpınar’ın cansız vücudu otopsi için Adli Tıp Kurumu Samsun Küme Başkanlığına gönderildi. Polis olaydan sonra kaçan Emrah Alpınar’ı yakalamak için çalışma başlattı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
31 Aralık, 2025 16:52 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Kar birikintileri iş yerlerinin sundurmalarını çökertti

Karabük’ün Safranbolu ilçesinde, sanayi sitesinde bulunan iş yerlerine ait sundurmalar yoğun kar birikimi nedeniyle çöktü. O anlar güvenlik kameralarına yansıdı.
Safranbolu Sanayi Sitesi’nde meydana gelen olayda, iş yerlerinin önünde bulunan sundurmalar, çatılarda biriken karın ağırlığını taşıyamayarak çöktü.
Çökmeden sadece 10 saniye önce bir esnafın, dükkanına girmesi ihtimali bir facianın önüne geçti.
O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.
Görüntülerinde, esnafın dükkana girdikten sonra kadrajdan çıktığı ve yaklaşık 10 saniye sonra sundurmanın çöktüğü anlar yer aldı.
Çökme sonucu maddi hasar oluşurken diğer esnaflarda çatılardaki kar birikintilerini temizlemek için çalışma başlattı.
Çayevi işletmecisi Ramazan Hamza (55), temizledikleri çatının aralıksız devam eden kar yağışı nedeniyle yeniden karla dolduğunu belirtti.
Hamza, 10 saniyeyle canını kurtardığını belirterek, tek sevinçlerinin hiç kimseye zarar gelmemesi olduğunu söyledi.

Bizi sosyal medyadan takip edin