Samsun’da tesirli olan kar fırtınasından kapanan kırsal mahalle küme yolu sayısı, yapılan çalışmalar sonucu 123’ten 42’ye düştü.
Altay kar fırtınası ülkeyi tesiri altına aldı. Samsun da kuvvetli kar yağışından nasibini aldı. Kent merkezinde kar kalınlığı birtakım noktalarda 30 santime yaklaştı, kırsalda ise 1 metreyi buldu. Tesirli olan kar yağışı nedeniyle 123 mahalle küme yolu kapandı. Büyükşehir Belediyesi gruplarının çalışması sonucu, kapalı olan küme yolu sayısı 123’ten 42’ye indi. Alaçam’da 17, Bafra’da 12, 19 Mayıs’ta 3, Vezirköprü’de 8 ve Yakakent’te 2 küme yolunda kar temizleme çalışmaları sürüyor.
Şehirde kar fırtınası aralıklarla tesirli olmaya devam ediyor.


0
Samsun’da kapalı grup yolu sayısı 42’ye düştü
0
0
Zonguldak SGK heyetinden Vali Hacıbektaşoğlu’na ziyaret
Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu, Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü İhsan Şan ve beraberindeki heyeti makamında kabul etti.
Sosyal Güvenlik Haftası kapsamında gerçekleştirilen ziyarette, sosyal güvenlik sisteminin toplum açısından taşıdığı öneme dikkat çekildi. Vali Hacıbektaşoğlu, sosyal güvenlik hizmetlerinin vatandaşların yaşamındaki önemine vurgu yaparak kurum çalışanlarının özverili çalışmalarını takdir etti. Kurum personeline görevlerinde başarı ve kolaylıklar dileyen Hacıbektaşoğlu, kamu hizmetlerinin etkin ve verimli yürütülmesinin önemine değindi.
Ziyaret, karşılıklı iyi dileklerin iletilmesinin ardından sona erdi.

