Samsun’da jandarma ekipleri tarafından yapılan takip ve çalışma sonucu 6 kilo 930 gram kubar esrar ele geçirildi.
Edinilen bilgiye göre, Samsun’un İlkadım ilçesinde, uyuşturucu ile mücadele kapsamında jandarma ekiplerince yapılan çalışmalar sonucu, M.K. isimli şahsın uyuşturucu madde bulundurduğu bilgisine ulaşıldı. Jandarma Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve İlkadım İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerinin ortak çalışmada şahsın ikametinde ve tarlasında arama yapıldı. Yapılan aramada kurutulmaya bırakılmış 6 kilo 930 gram kubar esrar ele geçirildi.
Olay ile soruşturma devam ediyor.


0
Samsun’da jandarma 6 kilo 930 gram kubar esrar ele geçirdi
0
0
Rize’de yayla yollarında kar temizleme çalışması sürüyor
Rize genelinde yaz aylarında ciddi turizm hareketliliği olan yüksek rakımlı yayla yollarını kardan ulaşıma açmak için çalışmalar sürüyor.
Özellikle Çamlıhemşin ilçesine bağlı Sal ve Pokut yaylaları, İkizdere ilçesinde Demirkapı ve Homeze yaylaları, Ardeşen ilçesinde Siprona Yaylası, Fındıklı ilçesinde Sultandağı Yaylası ile Hemşin ilçesine bağlı Gito ve Badara yaylalarında yürütülen çalışmalar kapsamında, yolların ulaşıma açık tutulması için yoğun çaba harcanıyor.
Bölgede Rize İl Özel İdaresi tarafından sürdürülen karla mücadele faaliyetleri 7 iş makinesi ve 14 personel ile devam ediyor. Ekipler, yaylalara ulaşım için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

