Samsun’da jandarma 6 kilo 930 gram kubar esrar ele geçirdi - Karabük Haber Postası
samsunda jandarma 6 kilo 930 gram kubar esrar ele gecirdi 9lLrkfKS jpg
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
05 Eylül, 2024 16:37 tarihinde yayınlandı
0
0

Samsun’da jandarma 6 kilo 930 gram kubar esrar ele geçirdi

Samsun’da jandarma ekipleri tarafından yapılan takip ve çalışma sonucu 6 kilo 930 gram kubar esrar ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre, Samsun’un İlkadım ilçesinde, uyuşturucu ile mücadele kapsamında jandarma ekiplerince yapılan çalışmalar sonucu, M.K. isimli şahsın uyuşturucu madde bulundurduğu bilgisine ulaşıldı. Jandarma Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve İlkadım İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerinin ortak çalışmada şahsın ikametinde ve tarlasında arama yapıldı. Yapılan aramada kurutulmaya bırakılmış 6 kilo 930 gram kubar esrar ele geçirildi.

Olay ile soruşturma devam ediyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin
rusyadaki sanat festivaline turk damgasi nKqHn6aM
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
13 Nisan, 2026 20:15 tarihinde yayınlandı
0
0

Rusya’daki sanat festivaline Türk damgası

Rusya’da düzenlenen “Dünya Çapında: Sınır Tanımayan Sanat Festivalinde gerçekleştirilen uluslararası resim yarışmasında Türk akademisyenler birincilik ve üçüncülük ödülünün sahibi oldu.

Rusya’nın Saint Petersburg kentinde Stieglitz Devlet Sanat ve Tasarım Akademisi (Stieglitz State Academy of Art and Design) tarafından “Dünya Çapında: Sınır Tanımayan Sanat Festivali” (Around the World: Art Without Borders) düzenlendi. Festival kapsamındaki “Bir Sanatçının Gözünden Dünya” (Artist’s View of the World) adlı uluslararası resim yarışmasında Bartın Üniversitesi (BARÜ) Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü’nden Prof. Dr. Ferhunde Küçükşen Öner ile Doç. Dr. Bahar Karaman Güvenç önemli bir başarıya imza attı. 46 ülkeden 806 sanatçı özgün eserleriyle yer aldığı yarışmanın “Soyutlama” kategorisinde Doç. Dr. Bahar Karaman Güvenç, “Kırsal” adlı eseriyle birincilik elde ederek büyük bir başarıya ulaştı. Aynı kategoride Prof. Dr. Ferhunde Küçükşen Öner ise “Inside” adlı eseriyle üçüncülük ödülünün sahibi oldu.

BARÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Akkaya, Prof. Dr. Ferhunde Küçükşen Öner ve Doç. Dr. Bahar Karaman Güvenç ile bir araya gelerek uluslararası resim yarışmasında elde ettikleri derecelerden dolayı tebrik etti. Ayrıca Rektör Akkaya, BARÜ’nün nitelikli çalışmalarıyla farklı alanlarda akademik ve sanatsal yetkinliğini ortaya koymaya devam edeceğini de belirtti.

Bizi sosyal medyadan takip edin