Samsun’da jandarma ekipleri tarafından yapılan takip ve çalışma sonucu 6 kilo 930 gram kubar esrar ele geçirildi.
Edinilen bilgiye göre, Samsun’un İlkadım ilçesinde, uyuşturucu ile mücadele kapsamında jandarma ekiplerince yapılan çalışmalar sonucu, M.K. isimli şahsın uyuşturucu madde bulundurduğu bilgisine ulaşıldı. Jandarma Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve İlkadım İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerinin ortak çalışmada şahsın ikametinde ve tarlasında arama yapıldı. Yapılan aramada kurutulmaya bırakılmış 6 kilo 930 gram kubar esrar ele geçirildi.
Olay ile soruşturma devam ediyor.


Samsun’da jandarma 6 kilo 930 gram kubar esrar ele geçirdi
Gölcük Tabiat Parkı bayram sonrası sessiz güzelliğine büründü
Bolu’nun doğa harikası Gölcük Tabiat Parkı, bayram yoğunluğunun ardından huzur dolu atmosferine geri döndü. Gökyüzünün göl yüzeyine yansımasıyla ortaya çıkan eşsiz manzara görenleri mest etti.
Türkiye’nin en önemli doğa turizmi merkezlerinden biri olan ve ’tabiatın kalbi’ olarak nitelendirilen Bolu’daki Gölcük Tabiat Parkı, Kurban Bayramı tatilinde on binlerce tatilcinin akınına uğradı. Şehir dışından gelen ziyaretçilerin oluşturduğu tatil yoğunluğunun bitmesiyle doğa harikası parkta sessizlik hakim oldu. Çam ormanlarının arasındaki saklı cennet kalabalığın çekilmesiyle o bilindik “soft” güzelliğine büründü. Rüzgarsız havada gökyüzünün maviliği ve ağaçların yeşil tonlarının göl yüzeyine yansımasıyla ortaya çıkan eşsiz manzara görenleri mest etti.

