blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
15 Ocak, 2025 00:30 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Samsun’da iş yerine silahlı saldırı

Samsun’da bir iş yerine düzenlenen silahlı taarruzda 2 kişi gözaltına alındı.
Olay, İlkadım Hançerli Mahallesi Necipbey Caddesindeki çatı materyalleri satan iş yerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, A.A.’nın Atakum ilçesindeki iş yerini kiralayan M.G. işler berbata gidince iş yerini kapatma kararı aldı. Fakat içerideki eşyaları boşaltmadı. İş yeri sahibi A.A. ile kiracısı M.G. ortasında uyuşmazlık çıktı. Yargıya taşınan olayda A.A.’nın mahkeme kararıyla tahliyesine karar verildi. Buna öfkelenen M.G. yanında S.A. ile A.A.’nın kendi iş yerine gidip konuşmak istedi. İkili, A.A.’nın olumsuz yanıt vermesi üzerine tabancayla 4 el ateş açıp kaçtı. Tabancadan çıkan 4 kurşun iş yerinin yazıhane camına isabet etti. Olaydan yaralanan olmazken, M.G. ve S.A. polis tarafından kısa müddette yakalanarak gözaltına alındı. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
13 Ekim, 2025 16:15 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Zonguldak’ta güvenlik toplantısı yapıldı

Zonguldak’ta, Vali Osman Hacıbektaşoğlu başkanlığında "Haftalık Asayiş ve Güvenlik Toplantısı" düzenlendi.
Toplantıya Vilayet Jandarma Kumandanı Albay Barış Cücen ile Vilayet Emniyet Müdürü Sinan Ergen de iştirak sağladı. Görüşmelerde; kabahatle uğraş operasyonlarının yeni durumu, trafik kontrolleri, terör, uyuşturucu, kaçakçılık ve organize cürümlerle ilgili çalışmalar ele alındı. Toplantıda ayrıyeten siber kabahatlerle uğraş, vatandaşların güvenliğini artıracak tedbirler, orman yangınlarına karşı alınan önlemler ve okul etraflarında güvenlik uygulamaları da masaya yatırıldı.
Vali Hacıbektaşoğlu, kent genelinde huzur ve inancın devamı için kurumlar ortası iş birliğinin kesintisiz formda sürdürüleceğini vurguladı.

Bizi sosyal medyadan takip edin