Samsun’un Havza ilçesinde iki aracın baş başa çarpıştığı kazada 6 kişi yaralandı.
Kaza, Bafra-Havza karayolu Demiryurt Mahallesi mevkisinde saat 15.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran. Erikbelan Mahallesi’nden Havza ilçe merkezinde seyir halinde olan Emirhan Şen yönetimindeki 55 H 7142 plakalı araba ile karşı taraftan gelen Veysel Özçelik’in kullandığı 55 ADV 340 plakalı cip çarpıştı. Çarpışmanın tesiri ile her iki araç yol kenarına savrulurken yoldan geçenler kazayı 112’ye haber verdi. Kaza bölgesine çok sayıda sıhhat, itfaiye ve jandarma grupları sevk edildi. Kazada şoförler Emirhan Şen ve Veysel Özçelik ile cipte bulunan Nezengül, Esin ve Zeynep Yurduseven ile Emine Özçelik yaralandı.
Araç içerisinde sıkışan yaralılar Samsun Büyükşehir Belediyesi Havza İtfaiye Amirliği takımlarınca çıkarılarak olay yerine gelen sıhhat takımları tarafından Havza Devlet Hastanesine kaldırıldı.
Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.


Samsun’da iki araç baş başa çarpıştı: 6 yaralı
Leylekler gün batımını cami kubbesinde karşıladı, mest eden anlar havadan görüntülendi
Kastamonu’nun İhsangazi ilçesinde gün batımı sırasında cami kubbesine konan leylekler havadan görüntülendi.
Kastamonu’nun İhsangazi ilçesinde ilçe merkezine gelen leylekler gün batımı sırasında Merkez Camii’nin kubbesine kondu. Gün batımında mest eden görüntüler oluşturan leylekler havadan görüntülendi. İlçe merkezinde uzun süre sonra ilk kez görülen leylekler vatandaşlar tarafından da cep telefonlarıyla görüntülendi.
İlçede leylekleri genellikle dere ve çay kenarlarında gördüklerini ifade eden Harun Aynur, “Daha önce çay kenarında gördüğümüz leylekleri ilk defa caminin minaresine yuva yaparken gördük. Hem çok mutlu olduk hem de şaşırdık” dedi.

