Reklam
Reklam

Samsun’da iki araç baş başa çarpıştı: 6 yaralı

Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
19 Ağustos, 2023 08:48 tarihinde yayınlandı
0

Samsun’un Havza ilçesinde iki aracın baş başa çarpıştığı kazada 6 kişi yaralandı.

Kaza, Bafra-Havza karayolu Demiryurt Mahallesi mevkisinde saat 15.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran. Erikbelan Mahallesi’nden Havza ilçe merkezinde seyir halinde olan Emirhan Şen yönetimindeki 55 H 7142 plakalı araba ile karşı taraftan gelen Veysel Özçelik’in kullandığı 55 ADV 340 plakalı cip çarpıştı. Çarpışmanın tesiri ile her iki araç yol kenarına savrulurken yoldan geçenler kazayı 112’ye haber verdi. Kaza bölgesine çok sayıda sıhhat, itfaiye ve jandarma grupları sevk edildi. Kazada şoförler Emirhan Şen ve Veysel Özçelik ile cipte bulunan Nezengül, Esin ve Zeynep Yurduseven ile Emine Özçelik yaralandı.

Araç içerisinde sıkışan yaralılar Samsun Büyükşehir Belediyesi Havza İtfaiye Amirliği takımlarınca çıkarılarak olay yerine gelen sıhhat takımları tarafından Havza Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Kumluca’da yangın paniği

kumlucada yangin panigi pgRGqnL4
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
15 Haziran, 2026 04:00 tarihinde yayınlandı
0 0

Bartın’ın Ulus ilçesine bağlı Kumluca beldesinde otluk alanda çıkan yangın paniğe neden oldu.

Kumluca beldesinde Çay Kenarı mevkiinde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Saat 21.00 sıralarında çıkan yangını fark eden çevredeki vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine bölgeye itfaiye ekipleri sevk edildi. Paniğe neden olan yangına müdahale eden ekipler, kısa sürede alevleri kontrol altına aldı. Yangında herhangi bir can kaybı ya da yaralanma yaşanmadığı öğrenilirken, yaşanan olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Yangının çıkış nedeni ise yapılacak araştırmanın ardından netlik kazanacağı öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin