Reklam
Reklam
samsunda huzurevinde yangin panigi huzurevi tahliye edildi nyfyMhSq
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
15 Nisan, 2025 20:37 tarihinde yayınlandı
0

Samsun’da huzurevinde yangın paniği: Huzurevi tahliye edildi

Samsun Aile ve Toplumsal Hizmetler Vilayet Müdürlüğüne bağlı Atakum Huzurevi’nde yangın çıktı. Şimdi belirlenemeyen bir nedenle çıkan yangın paniğe neden olurken, huzurevi tahliye edildi.

Olay, saat 13.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, çamaşır dairesinde şimdi bilinmeyen bir nedenle yangın meydana geldi. 112’ye yapılan ihbar üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye, sıhhat ve polis takımı sevk edildi. Grupların süratli müdahalesiyle yangına kısa müddette müdahale edilirken, can kaybı yaşanmaması için huzurevi büsbütün boşaltıldı.

Kontrol altına alınan yangının çıkış nedeniyle ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
5a9072a2 8efd 442e ade0 06b38bbeb795
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
08 Haziran, 2026 09:53 tarihinde yayınlandı
Yapay Zeka
Yazıyı sesli dinle
0

CHP Karabük İl Başkan Yardımcısı Erten, Filyos Çayı’nda akıntıya kapıldı

Karabük’te Filyos Çayı’na düşerek akıntıya kapılan, Örgütlerden Sorumlu CHP Karabük İl Başkan Yardımcısı Mustafa Erten’i bulmak için arama çalışması başlatıldı.

Olay, Karabük-Zonguldak karayolunun Yesil köy mevkisinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Yenice ilçesinden Karabük istikametine seyir halinde olan ve içerisinde CHP Karabük İl Başkanlığı Örgütlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Mustafa Erten’in (72) de bulunduğu 78 ACD 559 plakalı otomobil, yolculuk sırasında tuvalet molası verdi. Araçtan inen Erten, Filyos Çayı kenarında bulunduğu sırada dengesini kaybederek yaklaşık 10 metre yükseklikten yuvarlanarak suya düştü. Akıntıya kapılan Erten, kısa sürede gözden kayboldu.

Durumu fark eden beraberindekilerin 112 Acil Çağrı Merkezi’ne yaptığı ihbar üzerine bölgeye sağlık, jandarma, AFAD, UMKE ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Ekipler, Filyos Çayı’nda akıntıya kapılan CHP Karabük İl Başkanlığı Örgütlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Mustafa Erten’i bulmak için bölgede arama ve kurtarma çalışmalarını sürdürüyor.

Olayın duyulması üzerine CHP Karabük İl Başkanı Vedat Yaşar, Merkez İlçe Başkanı Ali Yaşar ile partililer dolay yerine gelerek çalışmaları yakından takip etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin