Samsun’da hafif ticari araçla otomobil çarpıştı: 1 yaralı - Karabük Haber Postası
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
22 Eylül, 2024 16:37 tarihinde yayınlandı
0
0

Samsun’da hafif ticari araçla otomobil çarpıştı: 1 yaralı

Samsun’da hafif ticari araçla otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı.

Kaza, Samsun’un İlkadım ilçesi Derecik Mahallesi Ankara yolunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Beytullah Akalan idaresindeki 55 AGM 650 plakalı hafif ticari araç, Çetin Köksal yönetimindeki 55 AJB 686 plakalı otomobil ile çarpıştı. Kazada otomobilde bulunan Feride Köksal yaralandı. Yaralı kadın ambulansla hastaneye kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
universite ogrencilerinden 3 gunde 556 unite kan toplandi xxnGhyVx
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
17 Nisan, 2026 12:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Üniversite öğrencilerinden 3 günde 556 ünite kan toplandı

Türk Kızılayı tarafından Bartın Üniversitesi’nde (BARÜ) düzenlenen kan bağış kampanyasında 3 günde 556 ünite kan toplandı

Tük Kızılayı tarafından BARÜ’nün kanında hayat var sloganıyla Bartın Üniversitesi Kutlubey Kampüsü’nde 14-15-16 Nisan tarihlerinde düzenlenen kan bağış kampanyasında 556 ünite kan toplandı. Kan bağışında bulunan öğrenciler Kızılay yetkililerine kan bağışının sağlık açısından önemini sorarak, yılda kaç kez kan verebilecekleri gibi konularda bilgi istedi. Kızılay görevlilerinin yılda erkeklerin 4 kez, kadınların ise 3 kez kan verebileceğini söylemesi üzerine ise öğrenciler, düzenli olarak kan vermek istediklerini ifade etti.

Türk Kızılay’ı Bartın Şubesi Başkanı Nihat Yalçın, kampanyaya verilen destek nedeniyle BARTIN Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Akkaya, Karabük Kan merkezi ve üniversite yetkilileri ile öğrencilere teşekkür etti.

Yalçın, ’’BARÜ’nin kanında hayat var sloganıyla gerçekleştirdiğimiz kan bağış kampanyası, 21 Nisan tarihinde de üniversitemizin Ağdacı kampüsünde de düzenleyeceğiz. Üniversite öğrencilerimizin kan bağışa karşı duyarlılıkları bizleri çok memnun etti. Çünkü kan bağışında bulunanlar sadece hayat kurtarmıyorlar, kendi sağlıkları için de önemli bir adımı atmış oldular. Ayrıca birlik, beraberlik ve toplumsal dayanışma ve duyarlılık bilincini bir kez daha hatırlatmış oldular’’ diye konuştu.

Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği kampanyada ilk kanı ise BARÜ Rektörü Prof Dr. Ahmet Akkaya vererek, üniversite çalışanlarına ve öğrencilerine ortak olmuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin