Reklam
Reklam
samsunda gumruk kacagi sigara ele gecirildi
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
06 Ocak, 2025 16:37 tarihinde yayınlandı
0

Samsun’da gümrük kaçağı sigara ele geçirildi

Samsun’da polis, gümrük kaçağı sigara ele geçirdi.

Edinilen bilgiye göre, Samsun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Kabahatlerle Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü grupları ile Asayiş Şube Müdürlüğü takımlarının ortak çalışması sonucu kaçak sigara operasyonu gerçekleştirildi. İlkadım ilçesinde düzenlenen operasyonda 200 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirilirken, olayla ilişkili olduğu tespit edilen 1 kuşkulu gözaltına alındı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
vali hacibektasoglundan trafik ekiplerine basari belgesi ZcgtJVfS
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
06 Mayıs, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Vali Hacıbektaşoğlu’ndan trafik ekiplerine başarı belgesi

Zonguldak’ta Trafik Haftası etkinlikleri kapsamında, vatandaşların can ve mal güvenliğinin sağlanması, trafik düzeninin korunması ve trafik bilincinin artırılması amacıyla üstün gayret ve özveriyle görev yapan emniyet ve jandarma trafik personeli, Vali Osman Hacıbektaşoğlu tarafından başarı belgesi ile taltif edildi.

Vali Hacıbektaşoğlu, trafik güvenliğinin toplum huzuru açısından büyük önem taşıdığına dikkat çekerek, gece gündüz demeden fedakârca görev yapan trafik personelinin çalışmalarının takdire şayan olduğunu ifade etti.

Trafik kazalarının önlenmesi, sürücülerde trafik bilincinin geliştirilmesi ve güvenli ulaşımın sağlanması adına yürütülen denetim ve eğitim faaliyetlerinin kararlılıkla sürdürüldüğünü belirten Vali Hacıbektaşoğlu, görevlerinde üstün başarı gösteren personele teşekkür etti.

Zonguldak Valiliği makamında gerçekleşen programa, Zonguldak Vali Yardımcısı Şenol Levent Elmacıoğlu, İl Emniyet Müdürü Sinan Ergen, İl Jandarma Komutan Yardımcısı Orhan Kaş ile emniyet ve jandarma ekipleri katıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin