Samsun’da göçmen kaçakçılığı operasyonu: 3 kişi yakalandı - Karabük Haber Postası
Karabük
İmsak 05:23
Güneş 06:48
Öğle 13:02
İkindi 16:25
Akşam 19:07
Yatsı 20:27
İftara son --:--
samsunda gocmen kacakciligi operasyonu 3 kisi yakalandi ZrwxTYXw
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
28 Aralık, 2024 00:15 tarihinde yayınlandı
0
0

Samsun’da göçmen kaçakçılığı operasyonu: 3 kişi yakalandı

Samsun’da polis tarafından göçmen kaçakçılığına yönelik düzenlenen operasyonda, Afganistan asıllı 3 kişi yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Samsun Emniyet Müdürlüğü Göçmen Kaçakçılığıyla Gayret ve Hudut Kapıları Şube Müdürlüğü takımları, kaçak yollarla Türkiye’ye gelen Afganistan asıllı sistemsiz göçmenlerin, kaçak yollarla Avrupa ülkelerine gönderilmesi ve ayrıyeten kelam konusu göçmen kaçakçılığının para trafiğine yönelik operasyon düzenledi. Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde düzenlenen operasyonunda Afganistan asıllı F.J.(35), A.E. (31) ve Z.M. (28) yakalanarak gözaltına alındı. Tabiri alınan Z.M. özgür bırakılırken, F.J. ve A.E. ise bugün Samsun Adliyesine sevk edildi. Nöbetçi mahkemeye söz veren Z.M. tutuklanarak Samsun T Tipi Kapalı Cezaevine gönderilirken, F.J. de mahkemece isimli denetim koşuluyla hür bırakıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
bayramda toplu tasimalar ucretsiz hizmet verecek MX5uU8li
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
19 Mart, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Bayramda toplu taşımalar ücretsiz hizmet verecek

Karabük Belediyesi, Ramazan Bayramı boyunca vatandaşların şehir içi toplu taşıma hizmetlerini ücretsiz bir şekilde kullanabileceklerini duyurdu.

Belediye bünyesinde hizmet veren otobüsler, bayramın üç günü boyunca vatandaşlar tarafından ücretsiz olarak kullanılabilecek.

Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, uygulamayla ilgili değerlendirmesinde, “Bayramlar, paylaşmanın ve dayanışmanın en güzel şekilde yaşandığı zamanlardır. Hemşehrilerimizin bayramda sevdiklerine daha kolay ulaşabilmesi için toplu taşıma araçlarımızı ücretsiz hale getirdik. Karabük’te bayramın huzur ve kardeşlik içinde geçmesi en büyük arzumuz” ifadelerini kullandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin