Samsun’da göçmen kaçakçılığı operasyonu: 3 kişi yakalandı - Karabük Haber Postası
Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver
samsunda gocmen kacakciligi operasyonu 3 kisi yakalandi ZrwxTYXw
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
28 Aralık, 2024 00:15 tarihinde yayınlandı
0
0

Samsun’da göçmen kaçakçılığı operasyonu: 3 kişi yakalandı

Samsun’da polis tarafından göçmen kaçakçılığına yönelik düzenlenen operasyonda, Afganistan asıllı 3 kişi yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Samsun Emniyet Müdürlüğü Göçmen Kaçakçılığıyla Gayret ve Hudut Kapıları Şube Müdürlüğü takımları, kaçak yollarla Türkiye’ye gelen Afganistan asıllı sistemsiz göçmenlerin, kaçak yollarla Avrupa ülkelerine gönderilmesi ve ayrıyeten kelam konusu göçmen kaçakçılığının para trafiğine yönelik operasyon düzenledi. Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde düzenlenen operasyonunda Afganistan asıllı F.J.(35), A.E. (31) ve Z.M. (28) yakalanarak gözaltına alındı. Tabiri alınan Z.M. özgür bırakılırken, F.J. ve A.E. ise bugün Samsun Adliyesine sevk edildi. Nöbetçi mahkemeye söz veren Z.M. tutuklanarak Samsun T Tipi Kapalı Cezaevine gönderilirken, F.J. de mahkemece isimli denetim koşuluyla hür bırakıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
samsunda sampiyonluk maci heyecani biletler icin kuyruk olustu psBz6Bci
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
28 Nisan, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Samsun’da şampiyonluk maçı heyecanı: Biletler için kuyruk oluştu

Samsun’da Galatasaray’ın şampiyonluk ihtimalinin olduğu Samsunspor-Galatasaray karşılaşmasına taraftarların gösterdiği yoğun ilgi, bilet satış noktalarında uzun kuyruklara neden oldu.

Trendyol Süper Lig’in 32. haftasında Samsunspor ile Galatasaray, 19 Mayıs Stadyumu’nda cumartesi günü saat 20.00’de karşı karşıya gelecek. Sezonun bitimine üç hafta kala en yakın rakibi Fenerbahçe’nin 7 puan önünde bulunan Galatasaray, bu maçta galip gelmesi ya da Fenerbahçe’nin puan kaybetmesi halinde şampiyonluğunu ilan edecek.

Şampiyonluk ihtimalinin ortaya çıkmasıyla birlikte Galatasaray taraftarları karşılaşmaya büyük ilgi gösterirken, Avrupa kupalarına katılma hedefiyle mücadele eden Samsunspor taraftarları da bilet satış noktalarında sabahın erken saatlerinden itibaren yoğunluk oluşturdu. Saat 11.00’de satışa sunulan biletler için her iki takım taraftarları kuyruğa girdi.

Samsunspor taraftarları, sahasında Galatasaray’a karşı galibiyet alarak şampiyonluk kutlamalarına izin vermek istemediklerini ifade ederken, sarı-kırmızılı taraftarlar ise takımlarının şampiyonluk yolunda kritik virajı geçmesini beklediklerini dile getirdi.

32 bin kapasiteli 19 Mayıs Stadyumu’nda Samsunspor tribünlerine ayrılan 22 bin 524 biletten yaklaşık 13 bininin ilk bir saat içinde satıldığı öğrenildi.

Samsunspor-Galatasaray karşılaşması cumartesi günü saat 20.00’de oynanacak.

Bizi sosyal medyadan takip edin