Samsun’da göçmen kaçakçılığı operasyonu: 3 kişi yakalandı - Karabük Haber Postası
samsunda gocmen kacakciligi operasyonu 3 kisi yakalandi ZrwxTYXw
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
28 Aralık, 2024 00:15 tarihinde yayınlandı
0
0

Samsun’da göçmen kaçakçılığı operasyonu: 3 kişi yakalandı

Samsun’da polis tarafından göçmen kaçakçılığına yönelik düzenlenen operasyonda, Afganistan asıllı 3 kişi yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Samsun Emniyet Müdürlüğü Göçmen Kaçakçılığıyla Gayret ve Hudut Kapıları Şube Müdürlüğü takımları, kaçak yollarla Türkiye’ye gelen Afganistan asıllı sistemsiz göçmenlerin, kaçak yollarla Avrupa ülkelerine gönderilmesi ve ayrıyeten kelam konusu göçmen kaçakçılığının para trafiğine yönelik operasyon düzenledi. Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde düzenlenen operasyonunda Afganistan asıllı F.J.(35), A.E. (31) ve Z.M. (28) yakalanarak gözaltına alındı. Tabiri alınan Z.M. özgür bırakılırken, F.J. ve A.E. ise bugün Samsun Adliyesine sevk edildi. Nöbetçi mahkemeye söz veren Z.M. tutuklanarak Samsun T Tipi Kapalı Cezaevine gönderilirken, F.J. de mahkemece isimli denetim koşuluyla hür bırakıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
trabzon 1 amator kume play off maci sonrasi tribunde kavga yPrLu1zt
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
22 Nisan, 2026 00:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Trabzon 1. Amatör Küme Play-Off maçı sonrası tribünde kavga

Trabzon 1. Amatör Küme Play-Off grubunda şampiyonluk mücadelesi veren Araklı 1961 ile Faroz Yalıspor maçı sonrası tribünde yaşanan kavgaya polis ekipleri müdahale etti.

Trabzon 1. Amatör Küme Play-Off grubunda şampiyonluk mücadelesi veren Araklı 1961 ile Faroz Yalıspor, Ahmet Suat Özyazıcı Stadyumu’nda kozlarını paylaştı. Maçta ilk golü Araklı 1961 buldu. Ancak Faroz Yalıspor beraberliği yakalamayı başardı. İlerleyen dakikalarda Faroz Yalıspor’un kazandığı penaltı vuruşundan yararlanamaması maçın sonucunu belirledi ve mücadele 1-1 sona erdi.

Bu sonuçla birlikte grupta puan durumu değişti. Aynı saatte oynanan maçta Beşikdüzü’nü 1-0 yenen Sürmenespor, 19 puana ulaştı ve averajla liderliğe oturdu. Aynı puana sahip olan Araklı 1961 ikinci sırada yer alırken, 18 puanlı Faroz Yalıspor ise üçüncü basamakta bulunuyor.

Öte yandan büyük çekişmeye sahne olan karşılaşma sonrası Faroz Yalısporlu taraftarların bulunduğu tribünde kavga çıkarken, kavgaya polis ekipleri müdahale etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin