Samsun’da iki şahıs, darp ettikleri çocukların gitarını ve cep telefonunu gasp etti.
Olay, Samsun’un Canik ilçesi Karşıyaka Mahallesi Mekke Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, saldırıya uğrayarak darp edilen A.G. (14) ve O.G. (16) saldırganların elinden kurtulmak için çay ocağına sığındı. A.G. ve O.G.’nin peşinden giden saldırganlar, iki çocuğu dövmeye devam edip, çay ocağına da zarar verdikten sonra, mağdurların cep telefonu ile elektrikli gitarını gasp etti. Saldırganlar kaçarken, polisin yaptığı araştırmada gasp ve darp olaylarına karışan şüphelilerin T.İ. (33) ve C.İ. (33) olduğu tespit edildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.


0
Samsun’da gitar ve cep telefonu gasbı
0
0
Amasya’da köy yolunda heyelan
Amasya’da bir köy yolunda yağışlar sonrası heyelan meydana geldi. Yolun 200 metrelik kısmında oluşan heyelan sonrası köye alternatif yol açıldı.
Edinilen bilgiye göre, Amasya merkeze bağlı Bayat köyü civarında son günlerde etkili olan yağışların etkisiyle yolda heyelan meydana geldi. Durumun bildirilmesi üzerine Amasya İl Özel İdaresi ekipleri bölgeye yönlendirildi.
Yolun çevredeki köylerle bağlantı yolu olduğunu belirten Bayat köyü Muhtarı Sefer Sağlam, heyelan tehlikesinin devam etmesi üzerine daha güvenli bir alanda alternatif yol açıldığını açıkladı.

