Samsun’da fırtına uyarısı - Karabük Haber Postası
samsunda firtina uyarisi zqAJMj8D
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
23 Kasım, 2024 04:45 tarihinde yayınlandı
0
0

Samsun’da fırtına uyarısı

Samsun Valiliği’nin yaptığı açıklamaya göre, bölgede kuvvetli rüzgar ve fırtına bekleniyor. Vatandaşlardan dikkatli ve tedbirli olmaları istendi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezi, kuvvetli rüzgar ve fırtına uyarısında bulundu. Samsun Valiliği tarafından paylaşılan uyarıda, “23 Kasım Cumartesi günü öğle saatlerinden itibaren bölgemizin batı kesimlerinden başlayacak ve zamanla genelinde görülecek olan rüzgarın, güney ve güneybatı yönlerden, akşam saatlerinden itibaren ise kuzeybatıdan kuvvetli ve fırtına (50-70 km/sa, hamlesi 80-90 km/sa) şeklinde esmesi bekleniyor. Yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir” ifadeleri kullanıldı.

Ayrıca muhtemel riskler olarak da ulaşımda aksamalar, çatı uçması, ağaç veya direklerin devrilmesi, soba-doğalgaz kaynaklı baca gazı zehirlenmeleri gibi durumlara karşı dikkatli olunması gerektiği belirtildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
zonguldakta asayis ve guvenlik toplantisi gerceklestirildi bEGjP6xO
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
20 Nisan, 2026 20:22 tarihinde yayınlandı
0
0

Zonguldak’ta asayiş ve güvenlik toplantısı gerçekleştirildi

Zonguldak’ta Vali Osman Hacıbektaşoğlu başkanlığında, İl Jandarma Komutanı Alb. Barış Cücen ve İl Emniyet Müdürü Sinan Ergen’in katılımıyla “Haftalık Asayiş ve Güvenlik Toplantısı” yapıldı.

Toplantıda, il genelinde yürütülen suçla mücadele operasyonları ele alındı. Güvenlik güçlerinin sahadaki çalışmaları ve operasyonel faaliyetleri değerlendirildi.

Vatandaşların huzur ve güvenliğini artırmaya yönelik planlamaların da masaya yatırıldığı toplantıda, alınacak önlemler ve koordinasyon çalışmaları üzerinde duruldu.

Bizi sosyal medyadan takip edin