Samsun’da fırtına uyarısı - Karabük Haber Postası
samsunda firtina uyarisi zqAJMj8D
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
23 Kasım, 2024 04:45 tarihinde yayınlandı
0
0

Samsun’da fırtına uyarısı

Samsun Valiliği’nin yaptığı açıklamaya göre, bölgede kuvvetli rüzgar ve fırtına bekleniyor. Vatandaşlardan dikkatli ve tedbirli olmaları istendi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezi, kuvvetli rüzgar ve fırtına uyarısında bulundu. Samsun Valiliği tarafından paylaşılan uyarıda, “23 Kasım Cumartesi günü öğle saatlerinden itibaren bölgemizin batı kesimlerinden başlayacak ve zamanla genelinde görülecek olan rüzgarın, güney ve güneybatı yönlerden, akşam saatlerinden itibaren ise kuzeybatıdan kuvvetli ve fırtına (50-70 km/sa, hamlesi 80-90 km/sa) şeklinde esmesi bekleniyor. Yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir” ifadeleri kullanıldı.

Ayrıca muhtemel riskler olarak da ulaşımda aksamalar, çatı uçması, ağaç veya direklerin devrilmesi, soba-doğalgaz kaynaklı baca gazı zehirlenmeleri gibi durumlara karşı dikkatli olunması gerektiği belirtildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
boluda fazla tonajli tomruk tasiyan kamyon surucusune para cezasi kesildi qPYODMEV
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
07 Nisan, 2026 04:37 tarihinde yayınlandı
0
0

Bolu’da fazla tonajlı tomruk taşıyan kamyon sürücüsüne para cezası kesildi

Bolu’nun Mudurnu ilçesinde jandarma trafik ekipleri tarafından gerçekleştirilen yol kontrollerinde, kapasitesinin üzerinde yük taşıdığı belirlenen tomruk yüklü kamyonun sürücüsüne idari para cezası uygulandı.

Mudurnu-Akyazı karayolu üzerinde denetimlerini sürdüren İlçe Jandarma Komutanlığı trafik ekipleri, ağır vasıtalara yönelik uygulama yaptı. Denetimler sırasında durdurulan ve yapılan kontrollerde fazla tonajla ilerlediği tespit edilen tomruk yüklü kamyonun sürücüsü hakkında cezai işlem yapıldı.

Ekiplerin, güzergah üzerindeki trafik güvenliğini sağlamak ve kural ihlallerini önlemek amacıyla denetimlerine aralıksız devam edeceği bildirildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin