Samsun’da 51 yaşındaki İngilizce öğretmeni Sedat Arpacı, yakalandığı lenf kanserine yenik düştü.
Samsun’un Baruthane Ortaokulu’nda İngilizce öğretmeni olarak vazife yapan evli ve 3 çocuk babası Sedat Arpacı, uzun müddettir uğraş ettiği lenf kanserinden hayatını kaybetti. Eğitim topluluğunu derin ıstıraba boğan öğretmenin, eşinin de Sanayi ve Ticaret Odası Ortaokulu’nda öğretmen olduğu öğrenildi.
Vefat eden öğretmenin naaşı, Karasamsun Mahallesi Uzunyazı Camisi’nde öğlen namazını müteakip kılınan cenaze namazının akabinde son seyahatine uğurlandı.


342
Samsun’da eğitim topluluğunun acı günü: İngilizce öğretmeni kansere yenik düştü
204
Çorum’da kazaya karışan sürücü aracını bırakıp kaçtı
Çorum’da kırmızı ışıkta bekleyen araca arkadan çarpan sürücü, kazanın ardından otomobilini bırakıp kaçtı. Kazada 2 kişi yaralandı.
Kaza, gece saatlerinde Akşemseddin Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, kırmızı ışıkta bekleyen 05 KG 119 plakalı otomobile, arkadan gelen 31 AIL 407 plakalı başka araç çarptı. Kazada otomobilde bulunan Y.E. ve H.S.K. yaralandı. Kazanın ardından sürücü, aracı olay yerinde bırakarak kaçtı. İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerince ilk müdahalesi yapılan yaralılar, Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Polis ekipleri, sürücünün yakalanması için çalışma başlattı.

