Reklam
Reklam
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
02 Eylül, 2023 04:24 tarihinde yayınlandı
0

Samsun’da eğitim topluluğunun acı günü: İngilizce öğretmeni kansere yenik düştü

Samsun’da 51 yaşındaki İngilizce öğretmeni Sedat Arpacı, yakalandığı lenf kanserine yenik düştü.

Samsun’un Baruthane Ortaokulu’nda İngilizce öğretmeni olarak vazife yapan evli ve 3 çocuk babası Sedat Arpacı, uzun müddettir uğraş ettiği lenf kanserinden hayatını kaybetti. Eğitim topluluğunu derin ıstıraba boğan öğretmenin, eşinin de Sanayi ve Ticaret Odası Ortaokulu’nda öğretmen olduğu öğrenildi.

Vefat eden öğretmenin naaşı, Karasamsun Mahallesi Uzunyazı Camisi’nde öğlen namazını müteakip kılınan cenaze namazının akabinde son seyahatine uğurlandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
karabukte uyusturucu operasyonu 7 supheli adliyeye sevk edildi umfXEkfS
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
18 Mayıs, 2026 20:30 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük’te uyuşturucu operasyonu: 7 şüpheli adliyeye sevk edildi

Karabük’te jandarma ekiplerince düzenlenen 3 ayrı uyuşturucu operasyonunda 7 şüpheli gözaltına alındı.

Karabük Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince 13-16 Mayıs 2026 tarihleri arasında Karabük merkezde gerçekleştirilen 3 ayrı operasyonda şüphelilerin üzerlerinde ve ikametlerinde arama yapıldı. Yapılan aramalarda 170 adet sentetik ecza, 1 gram metamfetamin, 2 adet amfetamin emdirilmiş peçete ile 3 adet uyuşturucu kullanma aparatı ele geçirildi.

Gözaltına alınan 7 şüpheli, jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin