Ihlas Haber Ajansı tarafından
06 Şubat, 2024 12:12 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Samsun’da Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

SAMSUN (İHA) – Samsun’da Cumhur İttifakı’nın belediye başkan adayları düzenlenen toplantı ile tanıtıldı.
Mustafa Dağıstanlı Spor Salonu’nda yapılan aday tanıtım toplantısı, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da, toplantıya katılanlara AK Parti Yerel Yönetimler Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz’ın telefonundan bağlanarak seslendi. Yoğun katılımın yaşandığı salona seslenen Erdoğan, “Gaziantep’te muhteşem bir şehir hastanesi açılışından sonra sizlerin toplantısı bana bildirildi. 31 Mart akşamı yapılacak olan seçim sonucunu sizinle beraber kutlamak üzere en kalbi duygularla sizleri selamlıyorum. Tüm belediye başkanlarımızın belediyelerini Samsun’da silip süpüreceğinize inanıyorum. Ana kademe, kadın kolları, gençlik kolları olarak bu kalan süre içerisinde gece gündüz demeden çalışarak inşallah 31 Mart’ta bu zaferi taçlandırmaya var mıyız? Bu zaferi inşallah beraber kutlamaya var mıyız? Bu vesileyle sizleri tebrik ediyor, şimdiden yolunuz, yolumuz açık olsun diyorum. Tüm belediye başkan adaylarımızı ve ekiplerini, tüm Cumhur İttifakı üyelerini Gaziantep’ten en kalbi duygularla selamlıyorum” dedi.
AK Parti Samsun İl Başkanı Mehmet Köse, MHP Samsun İl Başkanı Burhan Mucur, eski Sağlık Bakanı Ahmet Demircan, Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Halit Doğan, AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Çiğdem Karaaslan ve Yusuf Ziya Yılmaz da, yaptıkları konuşmalarda 31 Mart seçimlerinin önemini vurguladı. Toplantıda Cumhur İttifakı’nın 17 ilçe belediye başkan adayı açıklandı. 3 ilçe belediyesine MHP adayının gösterildiği, 14 ilçede AK Parti adayının yer aldığı aday listesi şöyle:
"19 Mayıs – Osman Topaloğlu
Alaçam – Ramazan Özdemir
Asarcık – Şerif Kılağuz
Atakum – Özlem Maraş
Ayvacık – Hüseyin Keskin
Bafra – Hamit Kılıç
Canik – İbrahim Sandıkçı
Çarşamba – Ender Gür
Havza – Murat İkiz
İlkadım – İhsan Kurnaz
Kavak – İbrahim Sarıcaoğlu
Ladik – Gürkan Özel
Salıpazarı – Osman Yüksel
Tekkeköy –Mustafa Candal
Terme – Şenol Kul
Vezirköprü – Murat Gül
Yakakent – Hüseyin Kıyma"

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Ihlas Haber Ajansı tarafından
07 Mayıs, 2025 20:52 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Derede mahsur kalan dana AFAD ekiplerince kurtarıldı

Kastamonu’nun Ağlı ilçesinde kayalıklardan dere yatağına yuvarlanan dana, AFAD takımlarınca kurtarıldı.
Edinilen bilgiye nazaran Selmanlı Mahallesi’nde kayalıklardan yuvarlanan dana dere yatağında mahsur kaldı. Köylülerin uğraşlarıyla bulunduğu yerden çıkartılamayan büyükbaş hayvan için 112 Acil Davet Merkezi’nden yardım istendi. İhbarla bölgeye giden Vilayet Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) grupları, mahsur kalan hayvanı ip yardımıyla mahsur kaldığı alandan çıkarıp sahibine teslim etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.