Reklam
Reklam

Samsun’da cansız bedeni bulunan balıkçı son yolculuğuna uğurlandı

samsunda cansiz bedeni bulunan balikci son yolculuguna ugurlandi zOZwj8ua
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
29 Aralık, 2024 00:37 tarihinde yayınlandı
0

Samsun’da tekneyle denize açıldıktan sonra kaybolan ve cansız vücudu 4 gün sonra bulunan balıkçı, son seyahatine uğurlandı.

Çarşamba ilçesinde 22 Aralık gecesi avlanmak için Costal Limanı’ndan ’Muratım’ isimli balıkçı teknesiyle denize açılan Muhammer Sevgili (50) ve Halil Kayış (45) kayboldu. Kayıp balıkçılar için deniz polisleri, kıyı güvenlik, AFAD ve itfaiye takımları seferber oldu. Yapılan çalışmalar kapsamında gruplar batan balıkçı teknesinin bulunduğu yeri tespit etti. Tekne, mendireğin 500 metre açıklarında ve 8,5 metre derinlikte tek kesim halinde bulundu.

26 Aralık gece saatlerinde teknenin 700 metre güneybatı tarafında balıkçı Halil Kayış’ın cansız vücudu kıyıda balıkçılar tarafından bulundu. Evli ve 3 çocuk babası olan Halil Kayış, Karabahçe Mahallesi Orta Cami’de öğlen namazını müteakip kılınan cenaze namazı sonrası mahalle mezarlığına defnedildi.

Cenazeye yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Kozlu’da şehit babaları unutulmadı

kozluda sehit babalari unutulmadi meQY5QUk
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
20 Haziran, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Zonguldak Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne bağlı Kozlu Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü, Babalar Günü kapsamında anlamlı bir etkinliğe imza attı.

Kozlu Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Sacide Kilci ve kurum personelleri, ilçede ikamet eden şehit babalarını evlerinde ziyaret ederek Babalar Günü’nü kutladı. Gerçekleştirilen ziyaretlerde şehit aileleriyle yakından ilgilenen ekipler, devletin her zaman yanlarında olduğunu bir kez daha vurguladı.

Duygusal anların yaşandığı ziyaretlerde, şehit babalarına çeşitli hediyeler takdim edilirken, ailelerin talep ve görüşleri de dinlendi.

Kozlu Sosyal Hizmet Merkezi yetkilileri, şehit ailelerinin ve gazilerin her zaman öncelikleri arasında yer aldığını belirterek, bu tür ziyaretlerin devam edeceğini ifade etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin