Samsun’da yabancı uyruklu bir kişi deniz kenarında ölü bulundu.
Olay, Samsun’un Terme ilçesi Yalı Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sahilde bir kişinin cansız bedeni ile karşılaşan vatandaşlar durumu jandarmaya haber verdi. Yapılan araştırma sonucu ölen şahsın Irak uyruklu Mustafa Hussein Naser olduğu tespit edildi.
Ölen şahsın Samsun’un Atakum ilçesindeki bir öğrenci yurdunda kaldığı ve bir süredir Irak’ta yaşayan ailesinin kendisine ulaşamadığı öğrenildi. Iraklı gencin cansın bedeni kesin ölüm sebebinin tespiti için Adli Tıp Kurumu Samsun Grup Başkanlığına gönderildi.
Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.


Samsun’da bir kişi deniz kenarında ölü bulundu
Safranbolu’da mezarlılar temizleniyor
Safranbolu Belediyesi, yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde vatandaşların kabir ziyaretlerini huzurlu ve temiz bir ortamda gerçekleştirebilmeleri amacıyla mezarlıklarda kapsamlı temizlik, bakım ve çevre düzenleme çalışması başlattı.
Safranbolu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ile Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, koordineli bir şekilde şehir mezarlığında hummalı bir çalışma yürütüyor.
Ziyaretçilerin mağduriyet yaşamaması için yürütülen çalışmalar kapsamında, mezarlık genelinde yabani ot biçme ve temizlik işlemleri gerçekleştirildi.
Ekipler, aziz şehitlerimizin kabirlerini de unutmadı. Şehitliklerde yürütülen özel çalışmalarda, şehitlerin kabirlerinin bakımları özenle yapılarak çiçeklendirme işlemleri tamamlandı.
Park ve Bahçeler Müdürlüğü ile Temizlik İşleri Müdürlüğü’nden yapılan ortak açıklamada; Bayram arifesinde ve bayram süresince yoğunlaşacak kabir ziyaretlerinin sorunsuz geçmesi için çalışmaların aralıksız sürdürüleceği belirtilirken tüm vatandaşların sağlıklı, huzurlu ve bereketli bir Kurban Bayramı geçirmesi temennisinde bulunuldu.

