Samsun’da bir kişi deniz kenarında ölü bulundu - Karabük Haber Postası
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
01 Kasım, 2024 20:37 tarihinde yayınlandı
0
0

Samsun’da bir kişi deniz kenarında ölü bulundu

Samsun’da yabancı uyruklu bir kişi deniz kenarında ölü bulundu.

Olay, Samsun’un Terme ilçesi Yalı Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sahilde bir kişinin cansız bedeni ile karşılaşan vatandaşlar durumu jandarmaya haber verdi. Yapılan araştırma sonucu ölen şahsın Irak uyruklu Mustafa Hussein Naser olduğu tespit edildi.

Ölen şahsın Samsun’un Atakum ilçesindeki bir öğrenci yurdunda kaldığı ve bir süredir Irak’ta yaşayan ailesinin kendisine ulaşamadığı öğrenildi. Iraklı gencin cansın bedeni kesin ölüm sebebinin tespiti için Adli Tıp Kurumu Samsun Grup Başkanlığına gönderildi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin
takla atan otomobilden yara almadan kurtuldu r9OuC2N6
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
19 Nisan, 2026 00:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Takla atan otomobilden yara almadan kurtuldu

Kastamonu’nun İnebolu ilçesinde takla atan otomobilin sürücüsü yara almadan kurtuldu.

Kaza, İnebolu-Kastamonu karayolu İskir mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, I.K. yönetimindeki 37 BC 975 plakalı FİAT marka otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi neticesinde kontrolden çıkarak takla attı. Otomobil kazadan yara almadan kurtuldu.

Takla atan otomobil yoldan çekici yardımıyla kaldırıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin