karabuk
İmsak 05:48
Güneş 07:13
Öğle 13:06
İkindi 16:16
Akşam 18:50
Yatsı 20:09
İftara kalan son --:--
Namaz Vakitleri
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
01 Kasım, 2024 20:37 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Samsun’da bir kişi deniz kenarında ölü bulundu

Samsun’da yabancı uyruklu bir kişi deniz kenarında ölü bulundu.
Olay, Samsun’un Terme ilçesi Yalı Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sahilde bir kişinin cansız bedeni ile karşılaşan vatandaşlar durumu jandarmaya haber verdi. Yapılan araştırma sonucu ölen şahsın Irak uyruklu Mustafa Hussein Naser olduğu tespit edildi.
Ölen şahsın Samsun’un Atakum ilçesindeki bir öğrenci yurdunda kaldığı ve bir süredir Irak’ta yaşayan ailesinin kendisine ulaşamadığı öğrenildi. Iraklı gencin cansın bedeni kesin ölüm sebebinin tespiti için Adli Tıp Kurumu Samsun Grup Başkanlığına gönderildi.
Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin
cecececece
Asuman Doğan tarafından
04 Mart, 2026 17:04 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

CHP’den Atatürk’e Hakarete Tepki

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Karabük İl Başkanlığı, Sağlık-Sen Karabük Şubesi yöneticilerinden N… Ç…'nin Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e yönelik hakaret içerikli paylaşımına tepki gösterdi.

Yapılan açıklamada; "Sağlık-Sen Karabük Şubesi yöneticilerinden N… Ç… tarafından Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e yönelik sarf edilen ifadeleri esefle ve şiddetle kınıyoruz.

Hakkında “İslam düşmanı” gibi asılsız, tarihsel gerçeklerden uzak ve toplumun bir kesimini kışkırtmaya yönelik ifadeler kullanmak; yalnızca siyasi bir görüş beyanı değil, aynı zamanda Cumhuriyet’in kurucu değerlerine ve milletimizin ortak hafızasına yönelik açık bir saldırıdır.

Kamu sorumluluğu taşıyan bir sendika yöneticisinin bu tür ayrıştırıcı ve provoke edici ifadeler kullanması kabul edilemez. Bu söylemler, toplumsal barışı zedelemekte ve anayasal düzene yönelik bilinçli bir itibarsızlaştırma çabasını çağrıştırmaktadır.

Türk Ceza Kanunu’nun 5816 sayılı “Atatürk Aleyhine İşlenen Suçlar Hakkında Kanun” kapsamında değerlendirilmesi gereken bu sözlerle ilgili olarak başlatılan hukuki süreçin takipçisi olduğumuzu bildiririz.
Karabük İl Başkanlığı olarak; Cumhuriyetimizin kurucusuna, anayasal düzene ve laiklik ilkesine yönelen her türlü saldırının karşısında olduğumuzu, hukukun üstünlüğü çerçevesinde sonuna kadar mücadele edeceğimizi açıkça beyan ediyoruz.

Hiç kimse Cumhuriyetimizin kurucusuna hakaret etme cüretini kendinde göremez. Türkiye Cumhuriyeti sahipsiz değildir." ifadelerine yer verildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin