Samsun’da bir kadının evinde 2 tabanca ele geçirildi
Samsun’un İlkadım ilçesinde polis, bir kadının evinde yaptığı aramada 2 tabanca ele geçirdi.
Edinilen bilgiye göre, İlkadım İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 19 Mayıs Mahallesi’nde bir eve operasyon düzenledi. Yapılan aramada, 2 adet ruhsatsız tabanca ve 21 adet fişek ele geçirildi. Olayla ilgili F.S.E. adlı kadın gözaltına alındı. Polis, olayla ilgili inceleme başlattı.
Zonguldak’taki orman yangını kontrol altına alındı
Zonguldak’ta, Ulutan Barajı mevkiinde çıkan orman yangını, grupların süratli müdahalesiyle büyümeden söndürüldü.
Alınan bilgiye göre, Metropolitan Belediyeler Birliği hizmet binası yakınındaki ormanlık alanda şimdi belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda grup sevk edildi.
Yangına, Zonguldak Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü’ne ilişkin 1 itfaiye aracı, 4 arazöz, 1 su ikmal aracı ve 32 işçi ile müdahale edildi. Takımların ağır uğraşı sonucu alevler, Kardeşler Alaca mevkiine sıçramadan denetim altına alındı.
Olay yerine gelerek söndürme çalışmaları hakkında bilgi alan Zonguldak Belediye Başkanı Tahsin Erdem, incelemelerde bulundu. Lider Fazilet, vatandaşlara ormanlık alanlara cam ve gibisi yangına neden olabilecek atıkları bırakmamaları konusunda ikazda bulunarak, "Ormanlarımızı korumak hepimizin vazifesi. Bu hususta daha dikkatli olmalıyız" dedi.
Ekiplerin bölgedeki soğutma çalışmaları devam ediyor.