Samsun’un İlkadım ilçesinde polis, bir kadının evinde yaptığı aramada 2 tabanca ele geçirdi.
Edinilen bilgiye göre, İlkadım İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 19 Mayıs Mahallesi’nde bir eve operasyon düzenledi. Yapılan aramada, 2 adet ruhsatsız tabanca ve 21 adet fişek ele geçirildi. Olayla ilgili F.S.E. adlı kadın gözaltına alındı. Polis, olayla ilgili inceleme başlattı.


Samsun’da bir kadının evinde 2 tabanca ele geçirildi
Çorum’da bıçaklı kavga: 2 yaralı
Çorum’da iki genç, sokak ortasında tanımadıklarını iddia ettikleri kişi veya kişilerle yaşadıkları tartışma sonucu bıçaklanarak yaralandı.
Olay, Bahçelievler Mahallesi Mehmet Akif Ersoy 1. Cadde üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, U.G. (17) ve B.Ç. (17) ile kimliği henüz belirlenemeyen kişi ya da kişiler arasında bilinmeyen bir sebeple tartışma çıktı. Tartışmanın kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüşmesi üzerine U.G. ve B.Ç. bıçak darbesi alarak yaralandı. Daha sonra ise yaralı gençler olay yerinden ayrılarak yakınlarından yardım istedi. Araçla Kale Mahallesi Aydınlıkevler 6. Sokağa gelerek 112 Acil Çağrı Merkezi’nden yardım istedi. İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.
Polis ekipleri, olayın ardından kaçan şüpheli şahıs ya da şahısların kimliklerinin tespit edilerek yakalanması için çalışma başlattı.

